gittigidiyor

Xiaomi'nin Yükselişi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Çin'in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, yükselişine devam ediyor. Bu alanda bir çok rakibi olan firma büyük bir rekabetin içerisinde. Bir pazarda daha liderlik koltuğuna oturan Xiaomi, en büyük rakibinden birinciliği devralmışa benziyor.


Şirket, şu anda Samsung'un ardından dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon markası durumunda. Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan pazarında ise, Xiaomi birinci sırada yer alıyor. Şimdi ise, Rusya'dan gelen raporlara göre, bu yılın Haziran ayında Xiaomi'nin Rusya pazarındaki satışlarda ilk sırada yer aldığını gösterdi. Şirket ve alt markası Poco'nun Rusya pazarındaki satışları, Güney Kore'li Samsung'un satışlarını geçmiş bulunuyor.


Xiaomi Rusya pazarında ilk sırada​



Rus perakendeci MTS'nin analizine göre, bu yılın Haziran ayında Xiaomi'ye ait pazar payı %31,2 olurken, Samsung'un payının ise %29,8 olduğunu gösterdi. Apple ise %14,5 pazar payı ile üçüncü sırada yer aldı. Diğer bir Çin'li üretici olan Realme ise, %4,6 pazar payı ile dördüncü sırada yer almış oldu. Xiaomi'nin alt markası Poco, %3,8'lik payla beşinci sırada kendine yer bulmuş oldu.

Teknolojioku
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,191
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Trump daha önce de Huawei üzerinden denemişti. Ama Çin'i ve çin markalarını kimse altedemez bana göre.
Her şeye rağmen yükselişleri devam ediyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Edecektir de...Bakın Samsung ve Nokia yı bir çok Ülkede şimdiden alt etmiş durumda ...Bu arada Piyasadan çekilenleri de eklersek,Xiaomi daha çok markanın başını ağrıtacaktır...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst