gittigidiyor

XP'nin Sarsmış Olduğu Pazarı Windows 10 Toparlayacak

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
XP'nin Sarsmış Olduğu Pazarı Windows 10 Toparlayacak

CPU ve Yonga Seti üreten şirketlerinin gelirlerinin yaklaşık olarak yüzde 90'dan fazlasını PC Satışlarıyla doğru orantılı. PC satışlarındaki düşüşler firmayı oldukça zor duruma sokuyor.

.konuimg {width:590px;height:300px}
xp-nin-sarsmis-oldugu-pazari-windows-10-toparlayacak.jpg
CPU ve Yonga Seti üreten şirketlerinin gelirlerinin yaklaşık olarak yüzde 90'dan fazlasını PC Satışlarıyla doğru orantılı. PC satışlarındaki düşüşler firmayı oldukça zor duruma sokuyor. Özellikle Inten gibi şirketler, 2015 yılının PC satışlarının düşük seviyede gitmesinden dolayo oldukça şikayetçi. Firmanın CEO'su olan Brian Krzanich yapmış olduğu açıklama içerisinde Windows 10'un bu durumu kısa süre içerisinde değiştireceğine inandığın söyledi.
Krzanich'e göre Windows 10'un çoklu platform aynı zamanda çoklu platformu ve evrensel uygulamalar gibi desteklendiği ortam çeşitliliği, Esasında PC satışlarını tekrardan yükseltebilecek önemli bir fırsatlar ziniciri olacak. Krzanich, Özellikle Hololens teknolojisinin de devreye girecek olmasıyla beraber dizüstü ve masaüstü PC'lerin tekrar altın çağına dönebileceğini öne sürüyor.
Dünya genelinde özellikle milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Microsoft XP işletim sistemi PC pazarını baltalıyor. Windows 10'un piyasaya girmesiyle beraber XP amamen ortadan kalkacak seviyede. Nedeni ise XP üzerinde yapılan hiçbir işlem evrensel uygulamalarla uyumulu olmayacak. Küçük işletmeler için de Windows 10 ile hazırlanmış hiçbir döküman görünmeyecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst