gittigidiyor

Yahoo'dan ücretsiz mesajlaşma uygulaması

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere




Yahoo'dan ücretsiz mesajlaşma uygulaması


1439539331960.jpg

14 Ağustos, 09:36Yahoo'nun sessiz-video mesajlaşma uygulaması Livetext, artık tüm dünya için yayınlandı. Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan ve önce birkaç test pazarında yayınlanan uygulama artık herkes tarafından indirilebilecek.

Mobil mesajlaşma sektörünün altın çağını yaşadığı günümüzde rakiplerinin çok gerisinde kalan Yahoo, çareyi yenilikçi ve gençlere hitap eden bir uygulama yapmakta buldu. Yeni uygulama piyasadaki rakiplerinin çoğundan farklı olarak akraba ve arkadaşlarınıza 'sessiz video' yayını yapmanıza olanak tanıyacak. İletişimi ise bu video arka planda oynarken üzerine yazılar yazarak sağlayacaksınız. Program geliştiricileri bu sayede çok sesli veya konuşulmaması gereken ortamlarda video mesajlaşmaların mümkün kılınacağını belirtiyor.

Çetin rekabetin bulunduğu mesajlaşma piyasasına yeni bir soluk getireceği kesin olan yeni uygulamanın ayakta kalıp kalamayacağını ise zaman gösterecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst