gittigidiyor

Yeni Test Drive Oyunu Duyuruldu!

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
Köklü yarış oyun serilerinden Test Drive için yeni bir oyun duyurusu yapıldı. Son çıkan oyun Test Drive Unlimited 2 sonrasında duyurulan Test Drive: Ferrari oyunuyla birlikte seride köklü bir değişikliğe gidiyor.

Yapılan açıklamaya göre oyunun yayıncılık koltuğundan Atari kalkıp, BigBen Interactive oturacak. Oyunun yayıncı koltuğunun değişmesiyle birlikte yapımcıda da bir değişikliğe uğrandı. Ancak şimdilik Eden Games yerine hangi firmanın oyunu yapacağı bilinmiyor.


Ancak internet sitelerinde belirtilenlere göre Need for Speed: Shift yapımcısı Slightly Mad Studios, daha önceden Ferrari ile bir lisans anlaşmasında bulunmuştu. Yine aynı forumlarda açılan bir konuya yetkililerden cevap olarak ise, yeni oyun başlıklarının adının Ferrari olacağı, bilgilerin daha sonra açıklanacağı söylenmişti. Son olarak yine aynı konuda, bu oyunun Slightly Mad tarafından değil de alt ekiplerden Blimey! Games'in yapacağı söylenmiş.


Tüm bu bilinmeyenlerin yanı sıra Test Drive: Ferrari'nin son iki açık dünya oyununun aksine bir simülasyon oyunu olacağı belirtiliyor. Yukarıda, Blimey! Games'in önceden forumlarda yayınladığı "Project Ferrari" simulatörüne ait bir görüntüyü bulabilirsiniz.


Böyle kısıtlı bir duyurunun gelmesine bakarsak küçük çaplı bir oyunun geleceğine dair fikir yürütebiliriz. Bakalım, beklemedeyiz.



bsc
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst