gittigidiyor

ZOTAC GeForce GTX 1080 Kutusundan Çıkıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme Edition ofisimize ulaştı! Biz de her zaman olduğu gibi ürünün detaylı incelemesine geçmeden önce kutu açışını gerçekleştirdik.


zotac-geforce-gtx-1080-amp-extreme-edition-2.jpg


NVIDIA'nın yeni Titan X'ten önceki en güçlü ekran kartı GeForce GTX 1080modelini daha önce incelemiştik. Bu ekran kartı için farklı üreticiler tarafından özel olarak üretilmiş modeller gelmeye devam ediyor.










Bu videomuzda ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme Edition ekran kartını kutusundan çıkarıyoruz.

ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme Edition Özellikleri

Tasarım olarak bir hayli kallavi bir ekran kartı olan ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme Edition, sarı ve siyah renklerinin uyumunu kullanıyor.
GTX 1080 Founder's Edition'dan farklı olarak üç fanlı Icestorm soğutma çözümü ile karşımıza çıkan ekran kartı, "Push the limit" yazısıyla oldukça agresif bir görünüme sahip. Ayrıca kartın üzerinde RGB LED aydınlatmaların olduğunu da belirtelim.

zotac.jpg


NVIDIA'nın yeni Pascal mimarisini temel alan ve 14 nm FinFET üretim sürecinde üretilen GP104 GPU'sunu kullanan model, Founder's Edition'dan farklı olarak 1771 MHz temel hızı, 1911 MHz Boost hızı sunuyor.
Modelde 8 GB GDRR5X RAM yer alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst