gittigidiyor

usb den ıp tv yükleme

amca

Vip Üye
merhabalar. ıp listesini usb ye atıyorum cihaza yükleme yapamıyorum nerde yanlışlık yapıyorum acaba.dosyayı tvlist yazıyorum ama olmuyor.ustalardan rica ediyorum.forumda çok araştırdım başka sitelerede baktım.yapamadım yardım lütfen

XbmcTC

Aktif Üye
merhabalar. ıp listesini usb ye atıyorum cihaza yükleme yapamıyorum nerde yanlışlık yapıyorum acaba.dosyayı tvlist yazıyorum ama olmuyor.ustalardan rica ediyorum.forumda çok araştırdım başka sitelerede baktım.yapamadım yardım lütfen

selam elindeki liste özel degilse bana gönder bir göz atayim.
birde olmaz derken nasil olmuyor yani cihaz kabul etmiyormu
veya kabul ediyorda kanal acinca cihaz kendiliginden kapanip aciliyormu.
biraz detayli anlatirsan ona göre sana yardimci olmaya calisirim.

amca

Vip Üye
xbmctc arkadaşım memoli ustaya özelden yazdım yeşil tuşa bas yükler dedi.akşam eve gidince deniycem.listem özel kahraman ustadan aldım.yani bu siteden.usb yi takıyorum ıp lıstesi görmüyor,multimedya kısmında e kısmı var orada gözüküyo yardım için sağol

XbmcTC

Aktif Üye
xbmctc arkadaşım memoli ustaya özelden yazdım yeşil tuşa bas yükler dedi.akşam eve gidince deniycem.listem özel kahraman ustadan aldım.yani bu siteden.usb yi takıyorum ıp lıstesi görmüyor,multimedya kısmında e kısmı var orada gözüküyo yardım için sağol

Tamam.Birsey degil.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com

title:amca
kanal adı#link:http://
kanal adı#link:rtsp://
kanal adı#link:rtmp://
kanal adı#link:mms://

bu şekilde tvlist.txt dosyasını düzenle çalışır yapamazsan özelden gönder hatayı çıkaralım

ilkays32

Aktif Üye
Androit telefonda ip tv programını yükledim ama Google'ın buldugum tüm linkleri çalıştırma di hata verdi
Kullanan var midir

aozaslan

Aktif Üye
iyi akşamlar.bende iternetten indirdiğim ip tv listelerini cccam içine kopyaladım.usb belleğe kaydettim.sonra kamosonic 1512 ye taktım.yeşil tuşa bastım.sonra DQİPTV yi açıyorum.kanallar görünmedi.nerde hata yaptım.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
iptv ccam içine nası koyuyorsunuz anlamış değilim
internetten bulduğunuz iptv kodları sağlamsa cihazda açar sağlam değilse açmaz

aozaslan

Aktif Üye
iptv ccam içine nası koyuyorsunuz anlamış değilim
internetten bulduğunuz iptv kodları sağlamsa cihazda açar sağlam değilse açmaz

usta yanlış anlattım galiba.bir tane Word sayfası açtım.bulduğum linkleri içine yapıştırdım.sonra usb ye attım.ancak hiçbiri görünmedi.görünüp açmazsa sağlam değildir sanırım.görünmesi gerkirmiydi.

tiryakin

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar, Next MiniHD marka uydu alıcım var fakat ip tv özelliğini kullanabilmem için elinde güncel liste olan varmı ? şimdiden teşekkür ederim

malik2004

Aktif Üye
Yav ustalar bende okadar ugraşmama ragmen birtürlü usb bellekten ip tv satırlarını yükliyemedimsize zahmet olmassa birliste örnegi yazsanızda bizde ona göre düzenleme yapıp kendi ip tv listemizi yüklesek sizden ricam ne yaptıysam yüklemedi

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
Yav ustalar bende okadar ugraşmama ragmen birtürlü usb bellekten ip tv satırlarını yükliyemedimsize zahmet olmassa birliste örnegi yazsanızda bizde ona göre düzenleme yapıp kendi ip tv listemizi yüklesek sizden ricam ne yaptıysam yüklemedi

hangi cihaza usta

malik2004

Aktif Üye
Kamosonic Ks-HD1512 SmartBox kaç gündür ugraşıyorum verilen orneklere uyarak yapıyorum yine başaramadım yükliyemedim teşekürler

ferituzun27

Aktif Üye
mumkunse bana korax ıpbox cıhazi icin elinizdeki hazir bir ip tv dosyasi ve yazilim guncellemeleri v.s atabilirmisiniz

dark2h

Aktif Üye
slm
KS-HD 1512 aliciya URL atamiyorum
title:privat
kanal adı#link:http://xxxxxxxxx

txt olarak kaydediyorum olmuyor

bi yardim edermisiniz

hurzati

Aktif Üye
daha önce yuklediğim iptv listesini usb ile cihaza yukleyemiyorum. 2 flaşfda denedim yuklenmiyor.
dosya adı ''tvlist'' satırların yazılışı:
kanal adı#link:http......
hata nerde digimmy usta.

Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.