merhabalar. ıp listesini usb ye atıyorum cihaza yükleme yapamıyorum nerde yanlışlık yapıyorum acaba.dosyayı tvlist yazıyorum ama olmuyor.ustalardan rica ediyorum.forumda çok araştırdım başka sitelerede baktım.yapamadım yardım lütfen
merhabalar. ıp listesini usb ye atıyorum cihaza yükleme yapamıyorum nerde yanlışlık yapıyorum acaba.dosyayı tvlist yazıyorum ama olmuyor.ustalardan rica ediyorum.forumda çok araştırdım başka sitelerede baktım.yapamadım yardım lütfen
xbmctc arkadaşım memoli ustaya özelden yazdım yeşil tuşa bas yükler dedi.akşam eve gidince deniycem.listem özel kahraman ustadan aldım.yani bu siteden.usb yi takıyorum ıp lıstesi görmüyor,multimedya kısmında e kısmı var orada gözüküyo yardım için sağol
xbmctc arkadaşım memoli ustaya özelden yazdım yeşil tuşa bas yükler dedi.akşam eve gidince deniycem.listem özel kahraman ustadan aldım.yani bu siteden.usb yi takıyorum ıp lıstesi görmüyor,multimedya kısmında e kısmı var orada gözüküyo yardım için sağol
iptv ccam içine nası koyuyorsunuz anlamış değilim
internetten bulduğunuz iptv kodları sağlamsa cihazda açar sağlam değilse açmaz
word değilde metin belgesi aç ona at linkleri...slmlar
next bölümüne konu açınMerhaba Arkadaşlar, Next MiniHD marka uydu alıcım var fakat ip tv özelliğini kullanabilmem için elinde güncel liste olan varmı ? şimdiden teşekkür ederim
Yav ustalar bende okadar ugraşmama ragmen birtürlü usb bellekten ip tv satırlarını yükliyemedimsize zahmet olmassa birliste örnegi yazsanızda bizde ona göre düzenleme yapıp kendi ip tv listemizi yüklesek sizden ricam ne yaptıysam yüklemedi