gittigidiyor

Birbirinden İyi Xbox Game Pass Oyunlarına göz atın....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

A Plague Tale Innocence​


1. A Plague Tale Innocence



Asobo tarafından geliştirilen bu aksiyon macera oyununda salgından ve peşindeki kötü niyetli kişilerden kaçmaya çalışan 2 kardeşin hikayesini izliyoruz. Kontrol ettiğimiz Amicia ile bir yandan yüzleştiğimiz tehlikelerle mücadele ederken bir yandan da küçük kardeşimiz Hugo’ya dikkat etmeye ve ona sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sağladığı atmosferi ve basit ama etkili hikayesiyle oyuncuların gönlünü kazanan Plague Tale: Innocence kesinlikle deneyim edilmesi gereken bir Game Pass oyunu. Devam oyununun yolda olduğunu da ekleyelim.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Mass Effect Trilojisi​


2. Mass Effect Trilojisi



Bioware’ın en beğenilen serilerinden olan Mass Effect, Game Pass’te mutlaka oynamanız gereken isimler arasında yer alıyor. Kendi ekibimizi toplayıp sonsuz uzayda maceralara atıldığımız Mass Effect serisi, gerek hikayesi gerek karakterleriyle oyuncuların uzun yıllar beğenisini kazanmış, rol yapma oyunları denince akla gelen ilk isimlerden olmuştu. Serinin yakın zamanda çıkan remastered versiyonunun da Game Pass’e eklenmesi ve yükseltilmiş çözünürlüklerin yanı sıra oyunlara çıkan tüm DLC’lerin de bu paket içine dahil edilmesi, seriyi oynamanız için sizlere güçlü bir neden daha sunuyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Psychonauts 2​


3. Psychonauts 2



2005’de çıkış yapan ilk oyundan 16 sene sonra 2021’de çıkış yapan Psychonauts 2, özellikle platform oyunlarına ucundan bile olsa meraklıysanız denemeniz gereken bir yapım. Kontrol ettiğimiz Razputin karakterinin başından geçen olayları deneyim ettiğimiz Psychonauts 2, beynimizin ilginç işleyişini ve zihnimizin sınır tanımaz absürtlüğünü oynanışıyla birleştirerek oyunculara ilginç bir deneyim sunuyor. Oyunun bir hayli sinematik içerdiğini de ekleyelim. Ayrıca eğer isterseniz 2005’de çıkış yapan ilk oyunu da Game Pass üzerinden deneyim edebilirsiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Superliminal​


4. Superliminal



Bağımsız yapımlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri, tıpkı bu listenin vazgeçilmezlerinden oldukları gibi. Game Pass üzerinden deneyim edebileceğiniz Superliminal aklınız ve bakış açılarınızla oynayan tatlı mı tatlı bir bulmaca oyunu. Yarattığı esrarengiz havası ve size sunduğu ilginç bulmacaları ile sürekli merak içinde olmanızı sağlayan yapım, 3-4 saatlik oynanış süresiyle de sizi hiç sıkmıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

The Forgotten City​


5. The Forgotten City



Listemizin beşinci sırasında yola Skyrim modu olarak çıkıp sonrasında başlı başına bir oyun olarak devam eden Forgotten City var. Başladığınız andan itibaren yarattığı gizemli havasıyla sizleri içine çeken Forgotten City, gerçekten akıllıca yazılmış bir hikayeye sahip. Kendi içinde sunduğu zamanda geriye gitme konseptiyle oyun içinde deney yapmanıza ve farklı durumlar yaratmanıza izin vermesiyle de sıkmayan bir oynanış sunan Forgotten City, farklı ve taze şeyler arayanların kesinlikle göz gezdirmesi gereken bir yapım.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

The Outer Worlds​


6. The Outer Worlds



Sektörün bilinen isimlerinden Obsidian’ın yapımcılığını üstlendiği The Outer Worlds Game Pass’te göz atmanız gereken oyunlardan. Obsidian’ın önceki yapımları kadar komplike ve derin bir oynanışa sahip olmasa da basit sistemiyle kendini oynattıran bir oyun Outer Worlds. Geminize atlayıp farklı farklı gezegenlere gidebileceğiniz bu oyunda ekibinizdeki yoldaşlarla çeşitli maceralara atılabilir ve ister konuşarak isterse vuruşarak kendi hikayenizi yazabilirsiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Sunset Overdrive​


7. Sunset Overdrive



Parkur oyunları denince akla gelen ilk ve en güçlü isimlerinden olan Sunset Overdrive, deneyim edilmesi gereken bir yapım. Hikayesiyle olmasa da oynanışıyla oyuncuları kendine hayran bırakan Overdrive’da bütün şehir, sizin rahat bir şekilde oradan oraya gidebilmeniz için yapılmış bir oyun parkı adeta. Mesafe katetmeyi oyun mekaniği haline getiren Overdrive’da hareket ederken hiç sıkılmıyor, sürekli yeni hareketler ve kombolar yapabilmek için fırsat kovalarken buluyorsunuz kendinizi.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Ori Serisi​


8. Ori Serisi



Game Pass’in en sevilen ve beğenilen yapımlarından olan Ori oyunları bu listenin olmazsa olmazı. Ori and the Blind Forest ile oyuncuların beğenisini kazanan Moon Studios Ori and the Will of the Wisps ile çıtayı kat be kat yukarılara taşımış ve oyuncuları tam olarak kendine hayran bırakmıştı. Orman ruhu küçük Ori’yi kontrol ettiğimiz seride platformdan savaşa hikayeden görselliğe pek çok türde oyuncuyu tatmin edecek çeşitlilik bulunmakta. Son oyunlarıyla ağızlarımızın suyunu akıtan Moon Studios’un karşımıza neyle çıkacağı ise herkesin merak ettiği bir konu.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Firewatch​


9. Firewatch



Önceden belirtmek gerekir ki Firewatch hem seveni hem de sevmeyeni bol olan bir oyun. Hangi tarafta olacağınıza karar vermek ise size kalmış. Oynarken oyundan oldukça zevk alacak, sakin bir şekilde ormanda bir sağa bir sola yürürken bir yandan da kulağınızda Delilah’ın tatlı sesini duyacaksınız. Verdiği havası ve atmosferi ile gerçekten oyuncuyu alıp içine hapseden yapımlardan olan Firewatch’a en azından bir şans vermenizde yarar var.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

This War of Mine: Final Cut​


10. This War of Mine: Final Cut



Sektörün sen sevilen ve beğenilen bağımsız yapımlarında olan This War of Mine kesinlikle deneyim edilmesi gereken bir yapım. Savaşın halkalara yaşattığı zulmü ve zorluğu gözler önüne seren ve bunu oynanışsal olarak çok ikna edici ve inandırıcı bir şekilde karşınıza çıkaran This War of Mine hayatta kalma denince akla ilk gelen yapımlardan birisi. Normal versiyonun aksine içinde DLC de barındıran bu versiyonu Game Pass üzerinden mutlaka deneyim etmenizde fayda var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst