Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

İp tv linkleri devamlı güncel

Hocam yalnızca Rus kanallarının olduğu link var mıdır acaba?

Arkadaslar sürekli link aldigim kisi artik yapmiyor ve bana acil link lazim

arkadaşım...sürekli link paylaşan kişi artık mesaj yazmıyo derken forumdanmı ayrılmış yani üzücü vaziyet...!!!... :(

FreeTV
Nasıl ÇalışırÖzelliklerSSSCihaz Sıfırlaİletişim❤️ Destek Ol
Ücretsiz Lisans

FreeTV artık Windows & Android'de!

Canlı TV, Film ve Dizi
tek uygulamada.​

Yüzlerce kanal, binlerce film ve dizi. Ücretsiz lisansını al, uygulamayı indir, izlemeye başla — hepsi 3 kolay adımda.
Ücretsiz Lisans Al
İndir

15.000+
Canlı Kanal
10.000+
Film & Dizi
2
Platform (Win & Android)
%100
Reklamsız
NASIL ÇALIŞIR

3 Adımda İzlemeye Başla​

Teknolojiyle aran iyi olmasa bile çok kolay. Aşağıdaki adımları sırayla takip et.
123
1

Uygulamayı İndir​

Cihazına uygun sürümü indir — bilgisayar veya telefon, fark etmez.

İndirmek için cihaz seç

Android'de APK'yı açarken "bilinmeyen kaynak" uyarısı çıkarsa İzin ver deyip kurulumu tamamla.
Uygulamayı zaten indirdim → Lisans Al
CİHAZ SIFIRLAMA

Cihaz Sıfırlama / Lisansımı Unuttum​

Yeni cihaza mı geçtin? Lisansındaki cihazları sıfırla, yeni cihazında kullan. E-posta girersen kayıtlı lisans anahtarını da gösteririz (anahtarını unuttuysan).
E-posta adresi veya Lisans anahtarı 🔄 Cihazları Sıfırla
Sıfırlama, lisansındaki kayıtlı cihazları kaldırır; kalan süren korunur. Sorun yaşarsan aşağıdan bize ulaş.
ÖZELLİKLER

FreeTV ile neler yapabilirsiniz?​

Tek uygulamada ihtiyacın olan her şey.
📺

Canlı TV​

Yüzlerce kanal, kategorilere ayrılmış, kolay erişim. Spor, haber, sinema ve daha fazlası.
🎬

Film & Dizi​

Geniş arşiv, afişleriyle. Kaldığın yerden devam et — izleme geçmişin saklanır.
🔒

Güvenli & Kişisel​

Her lisans tek bir cihaza tanımlanır, yalnızca senin cihazında çalışır. Bilgilerin güvende kalır.
📱

Windows & Android​

İster bilgisayarında ister telefonunda izle — dilediğin platform için lisansını al.
⭐

Favoriler​

Sevdiğin kanal ve içerikleri favorilere ekle, tek dokunuşla ulaş.
🚫

Reklamsız​

Sadece izle. Rahatsız eden reklamlar ve kesintiler yok.

FreeTV'yi yaşatmaya yardım et​

FreeTV tamamen ücretsiz ve reklamsız. Sunucu, geliştirme ve bakım masraflarını gönüllü olarak karşılıyoruz. Küçük bir bağış, projenin ayakta kalmasına ve yeni özellikler eklenmesine doğrudan katkı sağlar. 🙏
Bağış Yap / Geliştiriciyi Destekle
Bağış zorunlu değildir — uygulamayı ücretsiz kullanmaya devam edebilirsin. ❤️
SSS

Sık Sorulan Sorular​

Aklındaki sorulara hızlı yanıtlar.
FreeTV gerçekten ücretsiz mi?+

Hangi cihazlarda çalışıyor?+

Lisans anahtarımı nereye gireceğim?+

Android'de "bilinmeyen kaynak" uyarısı alıyorum.+

Bir sorun yaşarsam nasıl destek alırım?+

İletişim​

Bizlere ulaşmak için WhatsApp butonunu kullanabilir veya Telegram butonu ile topluluğumuza katılabilirsiniz.
WhatsAppTelegram

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri