gittigidiyor

Silinen dosyaları geri getirin

m-ortak

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
97
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Konum
02
Kazayla sizin için önemli bir dosyayı mı sildiniz? Şirketinizin geleceğini elinde tutan belgeler mi gitti? Aile albümünüz format kazasına mı uğradı? Recuva bunlara çözüm sunuyor.

Sabit disklerin çalışma prensibi gereği kullandığınız dosyaların kaybolması an meselesi. Ufak bir dalgınlık, çöken işletim sistemi ya da acil format nedeniyle özel dosyalarınız, şirket için bilgileriniz ve daha niceleri bir anda silinebilir.
Bu durumda yardımınıza sabit disklerin çalışma prensibi koşuyor. Dosyalarınızın bu kadar çabuk kaybolmasını sağlayan sistem aynı zamanda bu dosyaların geri getirilmesine de yardımcı oluyor. Sabit diskler asla hiçbir dosyayı tamamen silmez. Sadece onu tekrar yazılabilir hale getirir ve yeni verileri buranın üzerine kaydeder.
Recuva adlı program ise bu verilerin izini sürüp onları geri getiriyor.
Yazılımı. bu adresten .indirebilirsiniz.
 

bluviaggiatore

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
75
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Konum
CAlifornia
teşekkürler ,bu tür yazılımların işe yaradığı zamanlarda oluyor .işe yaramadıkları zamanlarda oluyor %100 geri gelecek diye bir şey yok aslında
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst