gittigidiyor

Forum Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,767
Tepkime puanı
1,284
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Önemli Not : FORUM İÇERİSİNDE TÜRK DİJİTAL PLATFORMLARINA AİT
"Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır,
!
ŞİFRELEME BİLGİLERİNİN KONU OLARAK AÇILMASI,LİNKLERİNİN VERİLMESİ VE BUNLARA AİT ŞİFRELERİN SORULMASI,AYRICA YAZILIM TELİF HAKLARI DOLAYISI İLE FİRMALARA AİT YAZILIMLARIN KORSAN OLARAK LİNKLERİ VERİLMESİ VEYA DOSYA OLARAK EKLENMESİ...KESİNLİKLE YASAK OLMAKLA BİRLİKTE GEREKİRSE ÜYELİK İPTALİ NEDENİDİR !!!


Forum'da siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılamaz.

Forum katılımcıları yeni bir konu başlıgı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz.

Yöneticiler her yazılan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere veya iletişim bölümünden forum yetkililerine bildiriniz.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, acil vs ve kişiye özel başlıklar uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Forum'da yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır.

Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, sırf üye olmak için abuk subuk kullanıcı adları seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar yazmak, reklam yapmak yasaktır.

Forum içinde profilde yada eklenmiş olarak din,politika,örgüt veya bir partinin simgesi olan resimler kesinlikle kullanılamaz !!! Ayrıca bu alanlar amacına uygun olarak kullanılmalıdır.Eğer bu kural çigneniyorsa, üyenin kullandığı resim silinecektir, Ayrıca bu üye'ye Üyelere Yapılan Uyarılar !!! kısmında uyarı yapılacaktır

Forum'a 180 gün (6 Ay) süre ile giriş yapmayanların üyeliklerinin silinme durumları tarafımızdan gerekli görüldüğünde yapılır.kesinlikle itiraz hakkı talep edilemez

Forum ve Forum Yöneticilerinede kural dışı mail veya mesaj bırakmak kesinlikle yasaktır.

Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve (veya) konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz ! Herhangi bir yardım yada bir amaç olmadan gereksiz yere eski konular aktif edilemez !
Forum Yönetimi , aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını siler ve forum'a girişini yasaklar.Yine buna bağlı olarak aynı kişinin birden fazla e-posta adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forum ile ilişkisi kesilir.Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar,başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa BAN edilirler.

Bu forum gönüllü ve amatör katılım anlayışıyla Profesyonel Kişiler tarafından fikir alişverişinde bulunulması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir.

Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek forum'un veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Forum kurallarına uymayan katılımcıların forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

forumda verilen programlar tamamen deneme ve tanıtım amaçlıdır yükümlülük - sorumluluk indiren,yükleyen,kuran üye ye aitdir bilgisayarında en fazla 24 saat barındırması gerekmektedir
axi taktirde doğacak olaylardan satcafesi yönetimi ekibi sorumlu değildir.

FORUM KURALLARI HERKES İÇİN GEÇERLİDİR

kuralların bazı bölümü başka büyük forumlardan alıntıdır bazıları tarafımızca yazılmıştır,
sebeb her ne olursa olsun kural kuraldır uyulması zorunludur foruma kayıt olan üyeler kuralları okumuş kabul edilmektedir uymayanlar banlanır gerekirse mahkemeye verilebilir
bu nedenden dolayı lütfen seviyeli paylaşım yapalım üye olmadan önce dikkat edelim üye olanların üyelik iptali yapılmaz lütfen üyeliğimi iptal edin gibi beyanlarda bulunmayın geçersizdir üye olduysanız bunu kabul etmiş olursunuz

Satcafesi Yönetimi




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst