gittigidiyor

Abiword-Word'e bedava alternatif!

Canterbury

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
36
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
MS Word'e başarılı bir alternatif: AbiWord.

Sisteminizi yormayan, oldukça başarılı ve tamamen bedava: İşte MS Word'e müthiş bir alternatif!


Hemen her bilgisayar kullanıcısının en sık başvurduğu uygulamalar arasında ofis yazılımları gelir. Bu konuda tartışmasız en popüler seçenek Microsoft'un MS Office paketi. Fakat yüksek maliyeti nedeniyle kullanıcıların çoğu kısmı ücretsiz alternatifler tercih ediyorlar. Örneğin Open Office ve Libre Office bu konudaki en çok tercih edilen ücretsiz alternatifler. Her ikisi de son derece kapsamlı ve gelişmiş özelliklere sahip uygulamalar. Ama sizin ihtiyacınız daha basit, sistem kaynaklarını daha az kullanan, hızlı çalışan bir metin düzenleme uygulamasıysa AbiWord işinizi görebilir.
Dosyalarınızı pek çok farklı formatta kaydetmenize olanak sağlayan AbiOffice'in en önemli avantajı ise basitlik adına dışarıda bırakılan özelliklerin eklentilerle kullanılabiliyor olması. Bu sayede kullanıcılar hayatlarında bir kez bile kullanmayacakları olan pek çok özelliği program ile birlikte yüklemekten kurtarıyor.
Oldukça başarılı olan AbiWordşu adresten indirebilirsiniz. Eklentileri ise şurada bulabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst