gittigidiyor

Başka gezgenlerde hayat kaçınılmaz!!!

bluviaggiatore

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
75
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Konum
CAlifornia
Gökbilimci Alan Boss'a göre, uzayda dünya gibi trilyonlarca gezegen bulunuyor ve bu da dünya dışında da yaşam bulunmasını kaçınılmaz kılıyor.

Yeryüzünde yaşamın sadece bir kez meydana gelen garip bir kaza sonucu ortaya çıktığı sanılıyordu.

Ama bilimadamları şimdi kainatta canlı organizmalar kaynadığı sonucuna varıyor.

Bu fikir değişikliğine neden olan şey ise, uzayda dünya gibi yaşanması mümkün olan gezegen sayısının çokluğu.

Washington D.C.'deki Carnegie Enstitüsü'nde görev yapan gökbilimci Alan Boss, kainatta yeryüzü özelliğinde trilyonlarca yıldız bulunuduğunu söyledi.

Bu nedenle bilimadamı kainatın var olduğu, milyarlarca yıl boyunca başka bir gezgende de hayatın gelişmiş olmasının "kaçınılmaz" olduğunu belirtti.

Dr. Boss, "Eğer yaşanılabilir bir gezegen varsa ve bu gezegen birkaç milyar yıl boyunca evrim geçirmişse, buralarda bir tür hayat oluşması kaçınılmazdır" dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst