gittigidiyor

Yeni Yahoo Mail ...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yahoo, Google karşısında arama pazarında tam bir bozguna uğradı. Bir zamanların bir numaralı arama motoru Yahoo'nun, Asya'yı saymazsak neredeyse artık adı okunmuyor. Ancak web tabanlı e-posta servislerinde halen Yahoo Mail'in hatırı sayılır bir yeri var. Servisi daha iyi hale getirmek için çalışmalar yürüten Yahoo 8 aylık beta sürecinden çıkarak Yahoo Mail'in yeni özelliklerini kullanıma sundu. Yahoo Mail logosunun yanında Beta işaretini de kaldıran şirket dünya genelindeki 284 milyona yakın kullanıcısına yeni Yahoo Mail'i sunuyor. Türkçe'nin de dahil olduğu 26 farklı dilde kullanılabilen Yahoo Mail'in yeni özellikleri arasında Facebook entegrasyonu dikkat çekiyor. Yahoo Mail kullanıcıları Facebook arkadaşlarına doğrudan gelen kutusundan cevap verebiliyor. Diğer bazı üçüncü parti eklentilerle de güçlendirilen Yahoo Mail'in tüm özelliklerinin aşamalı olarak önümüzdeki iki hafta içinde dünya genelindeki tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.




yahoo-messenger_thumb250.jpg







computerworld
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst