gittigidiyor

Nascamd Free Server Resimli Anlatım

polta

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
995
Tepkime puanı
24
Puanları
18
Yaş
48
Konum
bozüyük
Yumatu Full HD Nasscamd Free Server Aktif Etmek.

1-Cihaz açıkken Menü>İnternet> Netclient (Server Düzenleme) üzerinde OK tuşuna basın.

2wggfat.jpg


2-Açılan Server ekranında kumanda üzerinde EPG tuşuna basın ve ekranda Downloading Nascamd config uyarı gelecek.Ve cihaz kendisini reboot (Yeniden Başlatıcak)yaparak kapanıp açılacak.
kvj7m.jpg


3-Cihaz açıldığında tekrar Menü =>İnternet =>Netclient (Server Düzenleme) ekranına girin ve kumanda dan beyaz tuşa basınız.Ekranda açılan kısımda en üstte Nass Active yazısını seçiyoruz.
2mrif5f.jpg


4-Karşınıza gelen klavye ekranında şunları yazınız. ===> #55#007*
76244756.jpg


5-İşlem tamamlandıgında server kırmızıdan yeşile dönecek ve connect OK yazısını göreceksiniz.Tüm işlem bu kadar...
51186142.jpg
 

hurzati

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
424
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
usak
usta açıklaman için teşekkürler.sanırım bu server 1 ay devam ediyor.bu beleş serverden daha fazla faydalanmak için ne yapmak gerekiyor.süre bittiğinde aynı yöntemle devam edilebliyor mu.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst