gittigidiyor

Hat Sohbet prg

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
LINE dünya çapında iletişimi yeniden şekillendirir, yalnızca mesajlaşmadan değil, aynı zamanda nerede olursanız olun ücretsiz sesli ve görüntülü aramalardan da zevk almanızı sağlar.

=İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde ücretsiz sesli ve görüntülü aramalar Nerede olursanız olun, ücretsiz yüksek kalitede aramaların keyfini çıkarın. Aynı anda 200 kişiye kadar uluslararası ücretsiz görüşme bile yapabilirsiniz .

Chat Büyük dosya paylaşımı dahil bir LINE sohbette her şey mümkündür Mesajları, fotoğrafları, videoları ve etiketleri arkadaşlarınızla kolayca paylaşın. Hatta 1 GB'a kadar olan dosyaları hızlı ve kolay bir şekilde gönderebilirsiniz .

Device Cihazınızı ve PC'nizi otomatik senkronize edin. LINE sohbetleriniz her zaman günceldir! Mobil versiyon ile hareket halindeyken veya işyerinizde veya evinizde masaüstü versiyonuna bağlı olsun, LINE ürününüz otomatik olarak tüm versiyonlar arasında senkronize edilir .

Eline Zaman Çizelgesi'nde sosyal ağ özelliklerinin keyfini çıkarın Zaman Çizelgesi'ndeki çeşitli yayın türlerinde fotoğraf, çıkartma ve video paylaşarak arkadaşlarınızla bağlantıda kalın .

Personal Kendi kişisel depolama alanınız: Saklayın Mesajlarınızı, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve daha fazlasını arkadaşlarınızla kolayca paylaşabileceğiniz Keep Store'da saklayın .

Letter Letter Sealing ile güvenli sohbetlerin keyfini çıkarın Tüm sohbet mesajlarınız, aramalarınız ve paylaşılan konumlarınız Letter Sealing ile şifrelenebilir.

Sürüm: 5.21.2.2077
Eklenme Tarihi: 18 Ara 2019
Lisans: Ücretsiz
Diller: Çok dilli
İşletim Sistemi: Windows All

indirin
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst