gittigidiyor

1 yıl daha fenerbahçe'de

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
F.Bahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt'a, "Bir yıl daha kal" diyecek. Hollanda Milli Takımı ile Brezilya'da gençlere taş çıkartan, Van Gaal'den sonra Hiddink'in de vazgeçilmezi olan Hollandalı oyuncuya teklif gelecek hafta içinde iletilecek. 34 yaşına gelmesine rağmen F.Bahçe'nin fizik gücü en yüksek oyuncuları arasında yer alan Kuyt ile devam etmek istediğini teknik direktör İsmail Kartal yönetime iletti.

Profesyonelliği ve disiplini ile takıma güç kattığını belirten Kartal, "Onun gibi bir oyuncuyla çalışmak her hoca için şanstır. Enerjisi hiç bitmiyor. Takımı hep ateşliyor, tansiyonu düşürüyor. Sadece o değil, eşi ve çocukları bile takımı motive ediyor. Bu nedenle bir yıl daha kalmasından yanayım" raporu verdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da her fırsatta övdüğü, profesyonelliğine şapka çıkardığı Kuyt ile devam edilmesine sıcak baktığı belirtiliyor. Milli maçlardan sonra konuyu yönetim toplantısında açmak isteyen Yıldırım'ın, "Sanırım kimsenin itirazı olmaz" dediği öğrenildi.

NEREYE KOYSAN OYNUYOR

Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın da vazgeçilmezi olan Kuyt her bölgede oynayabilen yapısıyla da dikkat çekiyor. Van Gaal onu Dünya Kupası'nda sağ bek ve sol bekte oynattı. Kuyt, F.Bahçe'de sağ ve sol açıkta, bazen de forvette yer alıyor. Joker özelliği nedeniyle de kalmasına sıcak bakılan Kuyt'a, "Bir yıl daha kal" teklifinin önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi. Hatta yönetim Kuyt'a daha sonraki dönemler için de menajerlik gibi bir görev vermeyi düşünüyor. Hollandalı oyuncu da bir çok kez, "F.Bahçe defterimi kapatmayacağım" açıklaması yapmıştı.

Fotomaç


1 yıl daha Fenerbahçe'de
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst