gittigidiyor

10 milyar indirmeye ulaşan ilk Android uygulaması!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]10 milyar indirmeye ulaşan ilk Android uygulaması![/h]
[FONT=&quot]1 gün önce eklendi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 71,248KEZ OKUNDU
    [*=right]56

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Android ve iOS savaşının hala kullanıcılar bazında sürdüğünü söylemek mümkün. Bazı iPhone kullanıcıları, Android tarafına asla geçmeyeceğini söylerken benzer sözler Android kullanıcıları için de geçerli olabiliyor. Yine de dünya geneline bakıldığında yüzlerce markadan telefonun işletim sistemi olduğu için Android’in daha çok kullanıldığını görüyoruz. Bunların yanında en çok indirilen Android uygulaması, 10 milyar indirmeye ulaştı. Peki, bu uygulama hangisi?
iOS ve Android kullanıcılarına Google sürprizi![FONT=&quot]2018 yılında piyasaya sürülen Google One, artık ücretsiz telefon yedekleme uygulaması olarak da hizmet verecek. Kaç TB'lık hizmet ücretsiz?
[/FONT]

[h=2]En çok indirilen Android uygulaması belli oldu[/h]Android telefonlara otomatik olarak gelen Google Play Store, milyonlarca uygulamaya ev sahipliği yapıyor. Bazı uygulamalar çok popülerken, bazıları istenilen rakamlara ulaşamadan mağazaya veda edebiliyor. Yine de en popüler uygulamaları da geçerek birincilik koltuğuna 10 milyar indirme ile oturan Google Play Hizmetleri, artık en çok indirilen Android uygulamaları arasında yer alıyor.
en-cok-indirilen-Android-uygulamasi-00.jpg
2012’den bu yana yeni sürümleriyle kullanıcıyla buluşan hizmet, tüm platformlardaki indirilen uygulamalar listesinde liderliğe geçti. Google Play
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst