gittigidiyor

100 TL’ye Kadar Alınabilecek Kulak İçi Kulaklık Rehberi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
kulak-ici-kulaklik-tavsiyesi.png



Artık yaygınlaşan akıllı telefon ağları ile birlikte insanlar kulaklıklara da önem vermeye başladı. Zaten telefonumuz veya bilgisayarlarımızda artık kulaklıklar vazgeçilmez olarak yerini almış durumda. Biz de bize gelen çok fazla soru ve talep üzerine 100 TL'ye kadar alınabilecek en iyi kulak içi kulaklık rehberini yaparak bir araya getirmek istedik.

Bir Kulaklıktan İlk Ne Beklersiniz ?

Bir kulak içi kulaklık almaya karar verdiniz. İlk bakacağınız özellik ne olurdu ? tabii ki bass ve tiz performansı. Bir kulaklığın bass ve tizleri ne kadar kuvvetli olursa, dinlediğiniz müzikten de o kadar keyif alırsınız.

Tasarım ve görünüş ise en son planda gelmesi gerekmektedir. Bu listemizde ise sizlere 40 TL'den 100 TL'ye kadar alınabilecek en iyi kulak içi kulaklık ürünlerini listeleyerek bir araya getirdik. Dilerseniz rehberimize hızlı bir giriş yaparak başlayalım.

100 TL'ye Kadar Kulak İçi Kulaklık Rehberi

1-) Lenovo P190


lenovo-p190-kulakici-kulaklik-onerisi.jpg
Listedeki ilk cihazımız Lenovo'nun başarılı kulaklıkalrından birisi olan ve iyi ses kalitesine sahip P190 modeli oluyor. Bu modelde çağrı karşılama tuşu da yer aldığı gibi, beyaz ve siyah renkte seçenekleri mevcut. Stereo olduğu için her akıllı telefona kolayca uyumluluk sağlayabiliyor. 1 metre 35 cm uzunluğa sahip olan kablo ise ortalama değerde diyebiliriz. Bass ve tiz kalitesi fiyatına göre gayet uygun ve performanslı.

Şuanda piyasada 40 TL'den başlayan fiyatlarla olduğu gibi, listemizde alınabilecekler arasında ilk sırada yer alıyor.

2-) PHILIPS SHE8500WT/10

Philips firmasının üretmiş olduğu bu kulak içi kulaklık modeli de listemizde ikinci sırayı hak ediyor. Kulaklık ekstra bass özelliği ile tanındığı gibi, son derece küçük ve kulağı rahatsız etmeyen bir yapıya sahip. Özellikle çok fazla uzun süre müzik dinlemekten keyif alanlar için kulağı ağrıtmadan kullanabilmeyi sağlıyor.

Kutu içerisinden bir adet Philips SHE8500WT/10 çıkarken, üç adet yedek kulaklık başlığı çıkıyor. Kulağınıza taktığınız anda dış dünya ile irtibatınızı kolayca kesebiliyorsunuz. Zaten kulağa tam oturduğu için söylenenleri duymayabilirsiniz. Kulaklığın içerisinde bulunan Neodimyum mıknatıslar sayesinde de müziklerden ekstra bass alarak mükemmel bir keyif çatabilmek mümkün. 1.2 metre kablo uzunluğu ile de ideal bir ürün diyebilirim.

Şuanda Philips'in bu kulaklık modeli piyasada 39 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

3-) Trust UrbanRevolt Aurus

Kulaklık konusunda başarılı ürünler geliştirilen Trust, kulak içi kulaklık tarafında ise su geçirmeyen UrbanRevolt Aurus modeli ile karşımıza çıkıyor. Bu kulaklık müzik keyfini spor ile birleştirmek isteyenler için ideal diyebilirim. Her türlü hava koşulunda kullanılabilecek kulaklıklardan bir tanesi.

Dolaşmayan düz kablosu, telefon görüşmelerini dahili mikrofon ile karşılayabilme gibi avantajlı özellikleri de bulunuyor. Listemizde üçüncü sırayı alan Trust UrbanRevolt Aurus modelinin şuanda piyasa satış fiyatı 59 TL'den başlıyor.

4-) Sony MDR-EX110APW

Yakışıklı görünümü ile dikkat çeken Sony MDR-EX110APW modeli silinkonlu kulaklık ucu ile gerçekten müthiş diyebilirim. Eğer kulaklıkda biraz da görünüme önem veriyorsanız, Sony'nin bu modelini yakından incelemenizi tavsiye ederim.

Dinamik ses için 9 mm'ye kadar neodyum sürücü bulunduran Sony, 24.000 Hz frekans aralığı ile performans konusunda da kendisini ispatlıyor. Kulaklığın kablo uzunluğu ise sadece 1.2 metre. Şuanda bu model çeşitli e-ticaret sitelerinde 65 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

5-) Urbanears Bagis Control

Silikonlu kulaklık modellerinden birisi olan Urbanears Bagis, konforlu yapısı ve yüksek kaliteli ses deneyimi ile müzik severler tarafından yakından tanınıyor. Şık tasarımının yanı sıra, kulaklık ipe sarılı olduğu için hiçbir şekilde dolaşma ve karışma sorunu ile karşılaşmıyorsunuz.

Akıllı telefonlar için de konuşma özelliği bulunan kulaklık, ses kontrol tuşu olmadığı için bizi üzdü diyebilirim. Fakat kulaklığı fiyat/performans skalasına koyduğumuzda kesinlikle tatmin edici. Şuanda çeşitli e-ticaret sitelerinde 79 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

6-) Snopy Rampage Invoker

Ülkemizde de sıkça yakından takip edilen Snopy markası, üretmiş olduğu Rampage Invokerkulak içi kulaklık modeli ile dikkatleri üzerine çekmiş. Tasarım açısından başarılı bulduğum kulaklık, performans açısından da tatmin ediyor.

Toplamda üç farklı boyutta kulakçık yanında gönderildiği gibi, bir de şirin bir taşıma çantası hediye ediliyor. 10 mm hoparlör boyutu gerçekten dış dünya ile irtibatı kopartarak tamamen müziğe odaklanmanızı sağlıyor. Aynı zamanda dolaşmayan kablo tipi ve dahili mikrofonu da öne çıkan özellikler arasında. Snopy Rampage Invoker şuanda piyasada 80 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

7-) Trust Urbanrevolt 19880 Duga

İlginç kablo yapısı ile ön plana çıkan Trust Urbanrevolt 19880 Duga modeli kullanışlı bir ürün olduğu gibi, renk seçenekleri de insanı cezbetmiyor değil. Yine dolaşmayan kablo yapısı ve kaliteli performansı ile ideal bir ürün diyebilirim. Fakat bass arayan arkadaşlarımıza bu kulaklık modelini önermiyorum. Daha çok tiz tercih edenler için ideal olabilir.

Trust'ın bu kulak içi kulaklık modeli şuanda piyasada 85 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

:cool: Gaoye Extra Bass

Bluetooth özelliğine de sahip olan bu kulaklık modeli, adından da anlaşılacağı üzere mükemmel bir bass deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Android, iOS ve Windows Phone sürümleri ile uyumlu olduğu gibi, mıknatıs özelliği sayesinde kabloların birbirine dolaşmasını engelliyor.

Gaoye Extra Bass kulaklığın şuanda piyasa satış fiyatı ise 90 TL'den başlayan fiyatlar ile çeşitli e-ticaret platformlarında satılıyor.

9-) JBL T280A

Şahsen benim de uzun süredir kullanmış olduğum JBL'nin başarılı kulak içi kulaklığı müthiş bass yeteneği ile ön plana çıkıyor. Hani şöyle bir tabir vardır bilirsiniz; "Müzik dinlerken müzik kötü olsa bile, dinlediğin alet kaliteliyse o müzik sana hoş gelir." aynı bu tabiri JBL'nin T280Amodeli için kullanabiliriz.

Dahili mikrofonu sayesinde telefonunuza gelen çağrıları kaliteli bir şekilde de karşılayabiliyorsunuz. Aynı zamanda 1.5 metre kablo uzunluğu ve sade bir tasarımının olduğunu söyleyelim. JBL T280A şuanda piyasada 100 TL'den başlayan fiyatlar ile çeşitli e-ticaret sitelerinde satılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst