gittigidiyor

195 TL değerinde oyun ücretsiz oldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Oyun severleri mutlu edecek haber sadece ücretsiz olan oyunlarla sınırlı değil. Aynı zamanda bazı uygulamalar da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonlar ve tabletler için farklı farklı uygulamalar da ücretsiz olarak sunuluyor. Bu hafta Play Store 13 oyun ve uygulamayı kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. Normalde bu oyunlar ve uygulamalar 195 TL yapıyordu ancak şimdi kısa süreliğine bunlara ücretsiz olarak ulaşmanız mümkün.


Bazı uygulama ve oyunların kampanyası erken sonlanabilir, bu yüzden uygulamayı indirmeden önce hala ücretsiz olup olmadıklarını kontrol etmekte de yarar var. İşte ücretsiz olarak sunulan uygulamalar ve oyunlar:


Brightness Control – Brightness Scheduler
English for all! Pro


Buff Knight Advanced – Retro RPG Runner
Mystic Guardian PV: Old School Action RPG
Yeni Matematik Bulmacaları 2021 PRO
Shadow of Death: Dark Knight – Stickman Fighting
Theme Solitaire Tripeaks Tri Tower PV
10×10 Merge Dice
Araba Yarışı Mücadelesi – Tırmanma Araba yarışları
Freelancer Simulator Inc : Game Dev Money Clicker
Pirate Defender Premium: Captain Shooting Offline
Moto Bike Racer Pro Fighter 3D (
Super Hero Factory Inc Pro
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst