gittigidiyor

2015 Yılının En Çok Satan PlayStation Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony her yıl olduğu gibi sene sonu raporlarını paylaşmaya tam gaz devam ediyor. İşte 2015 yılında en çok tercih edilen PlayStation oyunları.


best-ps4-games2-970-80.png
Oyun dünyasının önde gelen firmalarından Sony, PS Blogüzerinden yaptığı açıklama ile geçtiğimiz 2015 yılına dair en çok satılan PlayStation oyunlarını listeledi.
Sony, sadece dijital mağazası olan PlayStation Store üzerinden aldığı satış sayıları ile oluşturduğu listenin en üst sırasında, konsollara özel çıkışını gerçekleştiren ve çevrimiçi oynanış sistemiyle büyük ses getiren FPS oyunuDestiny: The Taken King yer aldı.
sony-corp-adr-to-release-ps4-bundle-destiny-the-taken-king-this-september.jpg

İkinci sırada ise her yıl inanılmaz satış rakamlarına ulaşmayı başaran yine bir Call of Duty oyunu yer alıyor. Getirdiği yenilikler ve barındırdığı multiplayer modu ögeleriyle oldukça beğenilen Black Ops III, PlayStation oyuncularının en çok tercih ettiği oyunlardan biri oldu.
PlayStation Store üzerinden en çok satılan üçüncü oyun FIFA 16 oldu. Futbol severlerin başlıca tercihi olan ve FIFA Ultimate modu ile kaliteli bir rekabetçi ortamı sunan yapım ayrıca yılın en çok satan spor oyunu oldu.
İşte 2015 yılında PS Store üzerinden en çok satılan oyunlar:

1. Destiny The Taken King
2. Call of Duty Black Ops III
3. FIFA 16
4. Minecraft
5. Grand Theft Auto V
6. Battlefield 4
7. Rocket League
8. Star Wars Battlefront
9. Need for Speed
10. The Witcher 3 Wild Hunt
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst