gittigidiyor

2017 nin En iyi Navigasyon Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1482264398_navigasyon-uygulamalari.jpg

2017 nin En iyi Navigasyon Uygulamaları
Giderek yaygınlaşan android uygulamaları cep telefonlarını işlevsel bir hale getirirken navigasyon uygulamaları ile de özel bir cihaz haline geliyor.

Google Maps Navigasyon Apk indir
Navigasyon uygulamaları arasında öne çıkan Google Maps telefonunuz için en ideal navigasyon uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. İnternet bağlantınız olduğu sürece hiçbir zaman kaybolmayacak her zaman kolayca yön tayini yapabileceksiniz.

MapFactor Navigasyon Apk indir
Ücretsiz olarak Android telefonunuza indirip kurabileceğiniz bu uygulama da sizin için öze bir harita deneyimi sunuyor. Kullanıcı dostu seçenekleri ve kullanışlı ara yüzü ile telefonunuzda en sık kullanılacak bu program ile sesli ikaz seçenekleriyle de özel ayrıcalıklara sahip olacaksınız.

Maps.Me Navigasyon Apk indir
Bir diğer navigasyon uygulaması olan Maps.Me’de birçok özelliği ve kullanışlı seçenekleriyle telefonunuzdaki yerini alıyor. Android telefonlar için en iyi navigasyon uygulamaları arasında yer alan bu uygulama size çevrimdışı seçenekler de sunuyor. Şehir haritasını indirerek internet bağlantısı olmadığı anlarda da kullanım sağlayan özelliği ile zor anlarda çözüm desteği bulacaksınız.

Maverick Navigasyon Apk indir
Bu uygulama da internet olmadan hizmet veren seçeneği olan ir uygulama olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak uygulamayı indirip programın keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Polaris Navigasyon Apk indir
Bu uygulama da Android mağazasından ücretsiz olarak indirilerek kullanabilir, programın ayrıcalıklı özellikleri ile özel bir kulanım seçeneğine kavuşabilirsiniz. Birçok harita uygulaması barındıran Android mağaza bu uygulamalar ve daha birçok uygulama ile size yer yön tayini şilemlerinizde pratik seçenekler sunuyor. Uygulamalar ile güvenilir ve pratik seçeneklere sahip olmak istiyorsanız hemen mağazaya giriş yaparak aradığınız programı indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst