gittigidiyor

2017 Yılının En İyi 10 Torrent Sitesi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2017 Yılının En İyi 10 Torrent Sitesi
Bu torrent siteleri, telif hakkıyla korunan içeriğin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapmaktadır.

ThePirateBay.org
Çeşitli içerik türlerinde Torrentler içerir.

The Pirate Bay, dünyanın ilk torrent dosyası barındıran web sitelerinden biridir. 2017 yılı için TPB, dünyanın en iyi torrent web sitelerinin başında gelmektedir.



Rarbg.to
Film torrentleri içerir.



Rarbg ilk başlarda çok iyi ve popüler torrent web sitesileri listesinde görünmüyordu. Torrent dosyalarını TV şovları, filmler gibi çeşitli kategoriler için dizine ekler. Rarbg 2008‘de çıktı ve o zamandan beri son birkaç yıla kadar düşük profilli bir hayat yaşıyordu. İlk yıl içinde yasal olarak kapatıldıktan yaklaşık bir hafta sonra yeniden dirilme sürecine girdi. Şimdi Rarbg, dünyanın en çok ziyaret edilen torrent web sitelerinden biridir.



Extratorrent.cc
Çeşitli içerik türlerinde Torrentler içerir.

2017‘nin en çok aranan 10 torrent web sitesi listesinde yer alan sitenin bir diğer tanıdık adı da Extratorrent. Telif hakkıyla korunan içeriğe işaret eden çok sayıda torrent bağlantısına ev sahipliği yapan Extratorrent, birkaç kez alan adı değişikliği yaptı.



YTS.ag
Film torrentleri içerir.

Daha önce YIFY olarak bilinen en popüler torrent sitelerinden biri. YTS çoğunlukla film torrentlerinin büyük koleksiyonu ile bilinir.



1337x.to
Çeşitli içerik türlerinde Torrentler içerir.

1000‘in altındaki bir Alexa sıralaması, dünyanın birçok popüler web sitesinin yanında durmasını sağlar. 1337X, 2007‘de ortaya çıktı. 1337x, telif hakkıyla korunan içeriğe sahiptir.



TorrentProject.se
Torrent Project, torrent arama motorudur. Torrentz.org torrent sitesi tarafından yapılan işi yapar; başka bir deyişle The Pirate Bay gibi diğer web sitelerini tarar ve oradaki torrentleri indeksler.



EZTV.ag
Eğlence içeriğiyle ilgili torrentler, özellikle film torrentleri ve TV torrentleri içerir.

EZTV diğer popüler torrent sitelerinde çalışan bir yayın grubudur. EZTV.ag, diğer popüler torrent siteleri kadar görsel açıdan cazip değil ve ana seçeneklere eklenmiş reklam bağlantılarına sahip.



Limetorrents.cc
Düzenli olarak güncellenen Limetorrents, otomatik olarak oluşturulmuş en iyi torrentler ve en yeni torrentler için bölümler içerir.

9-IsoHunt.to

10. Torlock.com
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst