gittigidiyor

2017 Yılının En iyi Android Launcher Uygulamaları (Süper Arşiv)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

2017 Yılının En çok İndirilen Android Launcher Uygulamaları
Android telefonunuzun var olan ekran, menü ve arka plan görüntüsünü değiştirebilmek, açılış ve kapanış aşamasındaki efektleri yenileyebilmek adına farklı içeriklere sahip olan kullanabilirsiz. Örneğin; samsung olan telefonunuzun ekran ve menü görüntüsünü İphone ye dönüştürebilmek için Android Launcherlerı tercih edebilirsiniz.

Telefonunuzu size özel olarak kişiselleştirebilmenize olanak tanıyan uygulamalar, kullanımı kolay, yüksek performanslı, eklenti ve tema seçenekleri bol ve telefonunuzun daha estetik görünmesine yardımcı olabilecek niteliktedir. Piyasa da yer alan en iyi android laucherler seçeneklerine örnek olarak; kullanımı kolay ve kullanışlı olan Laucherlerden biri olan Nova Launcherler, birçok farklı tema ve eklenti içeriğine içerisinde bulunduran Go Launcher EX, sizlere özel olan tema ve widget tasarlayabilmek olanağı sunan Buzz Launcher, en kolay kullanıma, farklı görsel temalara, tek bir tuş kontrol sistemi ile yeni widgetler oluşturmaya olanak sağlayan Action Launcherin ise en büyük dezavantajı, uygulama içerisine Türkçe dil desteğinin bulunmamasıdır. Etkileyici görsellere, farklı tema seçeneklerine kolay kullanım özelliklerine sahip olan Dodol Launcherin en büyük eksikliği eklenti seçeneklerinin kısıtlı olmasıdır. Telefonunuzun farklı bir görünüm kazanmasını sağlayan Launcherlere ücretli veya ücretsiz içerik seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

Telefonunuzun var olan temalarını yetersiz buluyor, daha farklı tema seçeneklerini deneyerek telefonunuza uygulamak istiyor, telefonunuzu mevcut temasını özel olarak tasarlamak istiyor ve telefonunuza adeta yeni bir telefon görünümü kazandırmak istiyorsanız en iyi android launcherler herhangi birini tercih edebilirsiniz.

En iyi Android Launcher Uygulamaları​


GO Launcher EX Apk indir




eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[7,64 Mb]
GO-Launcher-EX.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst