gittigidiyor

2022 Kışı için yeni model araçlar....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Subaru Outback Wilderness




Japon otomobil üreticisi on yıllar boyunca kendini defalarca kanıtlamış bir firma olarak dört tekerlek çekiş sistemi ile birlikte geliyor.

Bir sedan istiyorsanız, Impreza işinizi fazlasıyla görecektir. Daha hızlı gitmek ve eğlenmek istiyorsanız, firma size WRX verebilir. Kompakt bir SUV isterseniz de mükemmel Forester var.

Ancak, dağlarda yaşıyorsanız ve ekstra yerden yükseklik, çeviklik ve dayanıklılığa ihtiyacınız varsa, bu iş için daha da iyi bir araç var.




211-px8B.jpg.webp



ewfdrwa-3LsQ.jpg.webp

Outback Wilderness, yükseltilmiş süspansiyon, ön koruma plakası, arazi Geolander lastikleri, 260 beygir gücü ve 277 lb-ft tork üreten bir motor ve en önemlisi, Subaru'nun X-Modu kapalı olarak revize edilmiş Simetrik Dört Tekerlekten Çekiş sistemi ile birlikte geliyor.


























 
Son düzenleme:
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Hyundai Santa Cruz​


Hyundai'nin kamyon olmayan kamyonu 2021'de piyasaya çıktığında bizleri büyülemişti. Esasen bir Santa Fe crossover ama bir Crossover'ın arkasına atmak istemeyeceğiniz şeyler için arkada kullanışlı bir yatak var.
asdadaaaa-j7ME.jpg.webp


Bu ister çamurlu yürüyüş botları ister ıslak tüplü teçhizat, kirli bisikletler, isterse başka herhangi bir teçhizat olsun, inanılmaz derecede faydalı bir özellik. Ayrıca, kompakt Crossover'larla daha sık ilişkilendirilen mpg derecelendirmelerini de veriyor, ancak aynı zamanda bu otomobilde başka küçük numara daha var.

Hyundai'nin isteğe bağlı ve dikkat çekici derecede akıllı HTRAC dört tekerlek çekiş sistemi. Sistem, "Aktif tork kontrol teknolojisine sahip elektronik değişken torklu bir debriyaj aracılığıyla çekişi izlemek ve gücü ön ve arka akslara gerektiği gibi dağıtmak için bir dizi sensörü kullanır."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst