gittigidiyor

24 karat altın Galaxy S8 geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
altin-galaxy-s82-1492122484.png

Türkiye ve dünyadaki fiyatıyla dudak uçuklatan Samsung Galaxy S8, oldukça gösterişli bir telefon olsa da İngiltere merkezli bir şirket, cihazın gösterişini bir sonraki seviyeye yükseltmeye hazırlanıyor.
Truly Exquisite adlı şirket, 24 karat altın, 24 karat platin ve 18 karat gül kurusu Samsung Galaxy S8 satışa sundu!
Altın veya platin Galaxy S8, normal Galaxy S8 ile birebir aynı cihaz olsa da çerçeveleri değişiklik gösteriyor. Altın, platin veya gül kurusu renklerinde satışa sunulacak olan cihazlar, elbette cihazın normal fiyatının kat ve kat daha fazlası.
Örneğin altın bir Galaxy S8 64 GB satın almak için 2250 pound veya 2800 dolar ücret ödemeniz gerekiyor.


altin-galaxy-s823.png

Neyse ki şirket, 2800 dolara sadece altın kaplama bir Galaxy S8 vermek yerine, telefonun yanında birçok cihaz da gönderiyor. Her telefon koleksiyoncunun kutusu adı verilen bir kutuyla beraber gönderiliyor ve bu kutuda, kablosuz şarj ünitesi, Samsung Gear VR, taşınabilir şarj cihazı ve deri kart tutucu gibi hediyeler bulunuyor.
Cihazların ancak Mayıs ayının sonunda yollanabileceğini söyleyen şirket, dünyanın her yerine ücretsiz kargo ve altı ay garanti sağladığını belirtiyor.
3000 dolar, bir akıllı telefon için aşırı bir fiyat olsa da cihazın çok güzel durduğunu söylemeliyiz. Eğer ihtiyacınız olmayan, boşa harcayabileceğiniz 3000 dolarınız varsa ve gösterişi seven biriyseniz altın kaplama bir Samsung Galaxy S8 satın alabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst