gittigidiyor

240 bin TL’lik modelini getirdi! Herkes araba sahibi olacak!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Renault-piyasayi-birbirine-katacak-240-bin-TLlik-modelini-getirdi-Herkes-araba-sahibi-olacak-1.jpg



Önceden Asya pazarında satılan araç daha sonrasında Türkiye’ye nihayet geldi ve Avrupa’ ya satışlarını da devam ettirecek SUV araçlarında en düşük fiyatlı araba olarak unvanını koruyor ve bu otomobil şu an daha çok Asya taraflarında kullanılmaktadır.

Renault otomobil markası Avrupa’ da satışlarını arttırabilmek amacıyla böyle bir otomobil çıkarttığı öne sürülüyor. Bu modelin ülkemizde de çok tutulacağını söylemek doğru olacaktır. Uygun fiyat seçenekleri ile sunulması durumunda çok sayıda Renault Kwid ülkemizin yollarında görünmeye başlayacak.


Otomobil markalarının birçoğu, bilhassa alım gücünün düşük olduğu ülke pazarları bağlamında özel otomobiller geliştiriyor. Bunlardan biri de Renault’un Brezilya ve Hindistan pazarı için üretmiş olduğu Kwid modeli. Yaklaşık beş senedir satışta olan Renault Kwid, iki değişik motor alternatifi ve makul bir fiyatla tüketicilere sunuluyor…

Aracın özellikleri neler

Motor hacmi 1 litre olan bu Renault marka SUV otomobil 67 beygirlik güce sahip ve motoru atmosferiktir.

Kullanım açısından geniş ailelere hitap edebilecek bir araba olmayabilir fakat 279 litrelik bagajı bize büyük imkanlar sunuyor ancak tahminimizce fiyatı az olduğu için Renault tabi kide arabanın konforundan sürüş hissiyatından biraz eksilterek bize sunmuştur mesela göze kolay gelebilir fakat bu aracın yakıt deposu çok küçük tamı tamına 28 litre yani şuan ki mazot fiyatı ile 600 TL civarına doldurulabilir yani tek depo ile çok fazla kilometre yol gidemeyebilirsiniz otomobilin motor hacmi 1.0 olduğu içinde çok fazla yakıt tüketmeyip cep dostu bir araba olacaktır ayrıca motorun diğer bir özelliği ise 91nm torku bulunmaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst