gittigidiyor

24K ve 18K Altın Kaplamalı Galaxy S7 ve S7 Edge

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya



Şıklık ve gösteriş anlamında en çok değer kazanan ve yatırım aracı olan altın, özellikle akıllı telefonları da süslemeye başladı. Lüks akıllı telefon üreticilerinin yeni akıllı telefonlarında sıkça kullanmış olduğu altın, kadınlardan çok erkeklerin de ilgisini çekmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde MWC 2016 etkinliğinde Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefonlarını tanıtan Samsung, bugün ise yükte hafif pahada ağır diyebileceğimiz 18K ve 24K altın kaplamalı Galaxy S7 ve S7 Edge modellerini ön siparişe sundu. 1,700 Sterlin’den başlayan fiyatı ile çoğu kullanıcılar için sadece hayal ürünü olarak kalması ile birlikte bu olağanüstü akıllı telefonları satın alanlar için ise lüks bir ahşap kutu, Gear VR cihazı ve kablosuz şarj cihazı hediye ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst