gittigidiyor

27 retro oyun sistemi tek bir konsolda!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Atari, Sega, NES, Commodore da dahil olmak üzere 27 retro oyun sisteminine ait oyunları oynayabileceğiniz RetroEngine Sigma, 4K videolar izlemenize de olanak tanıyor.


res01.jpg
RetroEngine Sigma adlı mini konsol ve medya oynatıcı, eski oyun sistemlerini ve oyunlarını özleyenleri mest edecek. İşte Indiegogo’daki tak çalıştır konsol projesinin tüm detayları.
RetroEngine Sigma ile retro oyun ve 4K medya bir arada

Kullanıcıları, emülatörler ile uğraştırmadan retro oyunculuğu basit hale getiren ve aynı zamanda 4K bir medya oynatıcı olan RetroEngine Sigma, Indiegogo’daki dikkat çeken projelerden birisi oldu. Üzerinde 15 oyun önyüklü olarak gelen bu mini konsolunun kurulumunu akıllı telefon rehberliğinde kolayca yapmanız mümkün.
RetroEngine Sigma, dört adet Cortex A7 çekirdeğine sahip 1.2 GHz hızındaki Allwinner H3 işlemci kullanıyor. Mali 400 MP2 GPU, 512 MB DDR3 RAM, iki adet USB 2.0 portu, USB OTG portu, 5V, 2A güç beslemesi, 16/32 GB microSD kart, 802.11b/g/n Wi-Fi, programlanabilir durum ışığı, 2 adet ayarlanabilir tuş diğer detaylar arasında.
Amstrad, Atari 2600, Atari 7800, Atari ST, Game Boy, Game Boy Advance, Game Boy Color, Game Gear, Lynx, Mame, MSX, Nintendo 64, Nintendo Entertainment System, NeoGeo, NeoGeo Pocket, NeoGeo Packet Color, PC Engine, Commodore, PlayStation, SG-1000, Super Nintendo, Sega 32X, Sega CD, Sega Genesis, Sega Master System, Vootrox, Sinclair gibi 27 farklı nostaljik oyun sisteminde sunulan oyunları bu mini dev ile oynayabiliyorsunuz.
res02.jpg

Oyun yüklemek ise özel kurulum programı ile oldukça kolay. Açık kaynak ve depolardan ek emülatörlerin kurulumunu yapma olanağı sunulurken, sistemin web tarayıcısıyla veya microSD adaptörüyle binlerce ROM’un kurulumu da yapılabiliyor. Ek olarak, akıllı telefonunuzu klavye ve ek oyun kumandası olarak kullanabiliyorsunuz.
Televizyonunuza HDMI ile bağlayabileceğiniz konsolda yer alan iki oyuncu portunun birçok USB kumanda ile uyumlu olduğunu da belirtelim. Ayrıca ürünün arkasında bir genişleme portu yer alıyor ve buradan USB sayınızı artırabiliyorsunuz. Bir Bluetooth adaptörüyle farklı cihazlarla da bağlantı kurulabiliyor. İnternet bağlantısı ise Wi-Fi üzerinden sağlanıyor.
Bir kablosuz klavye ve fare ya da akıllı telefon ile oturma odanızda kullanabileceğiniz keyifli bir bilgisayara dönüşen üründe medya kütüphanenizi ise başarılı medya oynatıcı Kodi ile yönetebiliyor ve oynatabiliyorsunuz.
Nisan ayında teslimatlarının gerçekleştirilmesi planlanan RetroEngine Sigma’nın konsol, adaptör, analog kumanda, önyüklü 16 GB microSD kart ve USB microSD kart okuyucudan oluşan ve 500 ikişi ile sınırlı seti 49 dolarlık fiyattan satılıyor.
20 bin dolarlık kitlesel fonlama beklentisini misliyle aşan RetroEngine Sigma’nın Indiegogo sayfasına bu adresten erişebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst