gittigidiyor

3 yeni sponsor daha

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
66
Konum
kocaeli
fft104mm2698544.jpg

Dün akşam saatlerinde Kamuyu aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, “Bahsi geçen şirketlerin kulüple görüşmelere başladığı bildirilmiştir” ifadeleri yer aldı. Buna göre yarın saat 10.00’da 3 şirketin genel müdürleri ve Beşiktaş yönetim kurulunun da yer alacağı imza töreni düzenlecek. Tören Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst