gittigidiyor

32 GB iPhone 6 çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iphone-6-iphone-6-plus.jpg

2014 yılında 16 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere üç farklı varyasyonla satışa çıkan iPhone 6 modelinin artık 32 GB seçeneği de var! Apple, 32 GB'lık iPhone 6'yı sessizce satışa sundu.

Apple'ın 2014 yılında satışa çıkardığı ve o dönemde ilk kez önemli derecede ekran boyutunu büyüttüğü model olan iPhone 6, yeni depolama seçeneğiyle satışta!
32 GB iPhone 6 satışa

İlk satışa sunulduğunda 16 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçeneklerine sahip iPhone 6 için artık 32 GB seçeneği de var. Altın renkli ve 32 GB depolama alanına sahip iPhone 6 modelini sessizce Çin'de satışa çıkaran şirket, önümüzdeki günlerde diğer Asya ülkelerinde de bu modelin satışını yapacak.
10 Mart itibarıyla Taiwan Mobile aracılığıyla satın alınabilecek telefon, 30 aylık bir sözleşme ile kullanıcılarla buluşacak. Sözleşmenin aylık fiyatı ise yaklaşık 45 dolar.


32-gb-iphone-6.jpg

Bu arada 32 GB iPhone 6 modeli bir süredir ülkemizin büyük Teknoloji marketlerinde de bulunabiliyor. Hatırlarsanız Apple benzer bir durumu iPhone 6s için de yapmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst