gittigidiyor

3G ile Dreamboxu İnternete Bağlamak (Resimli Anlatım)

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI: İdo




3G ile Dreamboxu İnternete Bağlamak (Resimli Anlatım)

Anlatıma geçmeden önce bir kaç konuya dikkat etmenizi rica ediyorum burdaki anlatım XP işletim sistemi üzerinden yapılmıştır ve kesinlikle çalışmaktarı vista, windows7 işletim sistemi kullanan üyelerimiz aynı işlemi uygulayarak yapabilirler sadece bir kaç ufak değişiklikler olabilir onun dışında vista ve win7 ile hemen hemen ayndır..


Aşağıya anlatımı tamamen resimli olarak verdim bu konuda bilgisi olmayan üyelerimizin bile yapabilecek şekilde anlatılmıştır..


Aşağıda anlatıldığı gibi yaparsanız hiç bir sorun olmadan kolay bir şekilde 3g internetinizi veya kablosuz olarak başka modeme bağlanarak kullandığınız interneti dreambox veya başka internet ile çalışabilen herhangi bir cihazda kullanabilirsiniz..


Aşağıdaki anlatım bilgisayarınızdan 3G veya kablosuz bir modeme bağlantı kurulmuş varsayılarak hazırlanmıştır..



Aşağıdaki Resimde göründüğü gibi masa üsütündeki Ağ Bağlantılarıma sağ tıklayıp Özellikler seçin açılan pencerede resimde yazılanları yapın ve diğer resimleri takip ederek işlemi bitirin kolay gelsin..


1.)




1yvjy.jpg


2.)


1yvkj.jpg


3.)




1yvm1.jpg


4.)





1yvnu.jpg


5.)





1yvpm.jpg


6.)





1yvq1.jpg



7.) Aşağıdaki işlemden sonra internete bağladığınız dreamboxun ağ iletişimi bölümüne girip DHCP kısmını seçip kayıt edin yeni ip adresi almasını sağlayın..

Dreambox harici başka cihaz bağladıysanız oda aynı şekilde otomatik ip adresi almasını sağlayın..




1yvqr.jpg


8.)





1yvrb.jpg


9.)





1yvrv.jpg


10.) ve son resim bu aşağıdaki resimde herkeste görünmeyebilir gizli olabilir sorun değil ağ bağlantılarımdan bağlandı görünüyorsa işlem tamam demektir..


1yvsg.jpg


Bu anlatım tamamen tarafımca hazırlanmıştır lütfen emeğe saygı gösteriniz...


Alıntıdır. Kemal kardeşe teşekkürler
 

beydemir

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
482
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Yaş
66
emeği gecen herkese teşekkürler
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst