gittigidiyor

3G (VINN) ve Korax Full HD Bağlantısı (Resimli)

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi








ALINTI: Ciyo








3G (VINN) ve Korax Full HD Bağlantısı (Resimli)
Merhabalar

3G (VINN) ile 2 türlü bağlantı yapabilirsiniz.

1- 3G (VINN) ile laptop veya bilgisayarınız ile internete bağlanınız. Laptop veya bilgisayarınız ile Korax Full HD arasında Ethernet kablo bağlantısını takın. Daha sonra sağ alttaki internet bağlantısı ikonunun üzerine gelip 3G'ye tıklayınız. Ben Turkcell 3G kullandığım için resimde Turkcell 3G göreceksiniz.





3G ikonunu üzerine tıkladıktan sonra, Ağ ve Paylaşım Merkezi açılacaktır. Durumu Görüntüle'ye tıklayınız.




Turkcell 3G Durumu diye bir pencere açılacak. Onun üzerinde Özellikler'e tıklayın.




Turkcell 3G Özellikleri diye bir pencere açılacak. Paylaşım'ı tıklayınız.




Açılan sayfada; "Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" kutucuğunu tıklayın ve daha sonra aşağıdaki Tamam'a tıklayın.




Ekranınıza aşağıdaki Uyarı gelecektir.




Açılan pencerede, Özel Ağ Bağlantısını seçin ve sonra Yerel Ağ bağlantısını seçin. Çıkan pencerede Tamam'ı tıklayın ve bağlantınız hazır olacaktır.





Bu işlemleri yapmaya başlamadan önce Laptop veya Bilgisayarınız ile Korax Full HD cihaz arasında ethernet kablo ile bağlantı yaptığınız için yukarıdaki işlemleri yaptıktan hemen sonra Korax Full HD 3G internet bağlantısını almış olacaktır.

Diğer bir yöntem ise VINN (3G) modem kullanarak, Vınn'ınızı bu modeme takarak ve modem üzerinden Korax Full HD'ye ethernet kablosu ile bağlayarak kulla
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst