gittigidiyor

50x zoom yapabilen Sony Cybershot HX350 duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
50x zoom yapabilen Sony Cybershot HX350 duyuruldu


sony-hx350-fotograf-makinesi.png


Profesyonel fotoğraf makinesi ve video kameralar üretmeye devam eden Sony, yeni 50x zoom yapabilen Cyber-shot HX350'yi duyurdu. Yeni teknolojisi sayesinde fotoğraf tutkunlarının ulaşamadığı alanlarda büyük kolaylıklar sağlayacak.

Dijital fotoğraf makinesi kapsamına giren yeni Cyber-shot HX350 kompakt boyutu ve alışageldiğimiz Sony tasarımı ile ön plana çıkıyor. Makinede 24-120mm Zeiss Vario-Sonnar lens bulunduğu gibi, bu lens ile birlikte 50 kat optik zoom yapılabiliyor. Aynı zamanda Clear Image Zoom teknolojisi ile de 100 kat yakınlaşabilmek mümkün.




Sony bu makinesinde bir de titreşimleri engelleyebilmek adına Optical SteadyShot adı verilen teknolojiden faydalanmış. Bu sayede fotoğraf ve video çekimlerinizi yaparken titreşimi otomatik olarak minimuma indiriyor. 20.4 megapiksellik Exmor R CMOS sensör ve BIONZ X görüntü işleme motoru ile tasarlanan Sony Cyber-shot HX350 toplamda 921 bin noktalı 3 inç ekranlı vizörüyle geliyor.




Fotoğraf çekmek yerine video kaydı ile uğraşan kullanıcılar için de Full HD kayıt alabilmek mümkün. Ocak ayında Avrupa'da satışa çıkacak olan cihaz 450 Euro'dan satılacak. Türkiye satış fiyatı konusunda ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.




















 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst