gittigidiyor

600 Mp Kamera...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemi modelleri için son hazırlıklarını yapıyor. Şirket bu hazırlıkları yaparken, telefonlar hakkında ortaya çıkan detaylar da son derece merak uyandırıcı. Yeni sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy S22 ailesinin kamera özellikleri belli oldu. Buna göre Galaxy S22 ailesinde 50MP RGBW ve 200MP sensör kullanılacak.


Ayrıca ailenin en büyük üyesi olan Ultra modeli için de önemli noktalar söz konusu. Sızıntıları ile ünlü olan Twitter kullanıcısı Ice Universe tarafından ortaya atılan iddiaya göre Ultra, 108MP bir sensöre sahip olacak. Ancak yayımlanan bir başka rapora göre telefonda beşli kamera yer alacak ve ana kamera noktasında Olympus ile geliştirilen 200MP’lik çözünürlüğe sahip olan bir kamera kullanılacak.


Samsung Galaxy S22 kamerası sızdırıldı! 600MP kamera mı olur!​



Düşük ışıklarda çok daha iyi bir kamera performansı hedefleyen Samsung’un bunu sağlayabilmek için yeni amiral gemi modellerinde RGBW sensörlerini kullanacağı ifade ediliyor. Buna ek olarak firmanın Galaxy S22 ailesi için 600MP’lik sensör üzerinde çalıştığı da iddia ediliyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy S21’ler kamera performansı anlamında oldukça tatmin ediciydi. Ancak görünüşe göre Samsung, bu yıl çok daha fazlasını elde etmenin planlarını yapıyor. Şirketin bu konuda ne kadar başarılı olacağını ise zaman gösterecek.

Teknolojioku
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst