gittigidiyor

7 Eylül’de Şok’a gelecek teknolojik ürünler

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Shiftdelete'in haberine göre....


sok-teknolojik-urunler-7-eylul-1.jpg




Perakende şirketlerinde satılan elektronik cihazların sayısı ve tüketiciden gelen talep her geçen gün artıyor. 27 yıl önce Migros tarafından kurulan ve 2011 itibariyle Yıldız Holding’e satılan Şok ise günümüzde binlerce mağazası ve internet sitesi ile aktif satışa devam ediyor. İşte bu hafta Şok marketlere gelecek teknolojik ürünler…

Şok tarafından satılacak teknolojik ürünler​

Geçtiğimiz dönemde normal ürünlerin yanına bir kaç teknolojik cihaz getirerek satan bu perakende mağazalar, artık her ayın belirli günlerini teknoloji ürünlerine ayırarak özel katalog çıkartıyorlar. Şok ise 7 Eylül’de getireceği teknolojik ürünleri paylaştı.

sok-teknolojik-urunler-7-eylul-2.jpg

Şok tarafından satılacak teknolojik ürünler kataloğuna baktığımızda süpürge, ütü ve baskül gibi küçük ev aletleri olduğu gibi bilgisayar kasası, oyuncu sistemi, oyuncu monitörü, kulaklık ve klavye fare seti gibi birçok ürünün bulunduğunu görüyoruz.


shiftdelete
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst