gittigidiyor

7. Zafer haftası

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2869047.jpg

Avrupa’ya veda ettikten sonra lige sarılan Beşiktaş, sahasında Anadolu Efes’i konuk etti. Akatlar’da kıran kırana başlayan derbide Beşiktaş, ikinci yarıdaki başarılı oyunuyla rakibini disiplinden uzaklaştırıp, 2 puanı kapan taraf oldu. 1. çeyrekte, Lofton’la hücuma çıkan, pota altında da Ruzic ile etkili olan Kara Kartal, Lacivert-Beyazlılar’a 27-16’lık üstünlük sağladı. İkinci 10 dakikada ise Beşiktaş tam tersi görüntü çizerek soyunma odasına 2 sayı (38-40) geride girdi.

Kartal 6. sıraya çıktı

İkinci yarı ise Beşiktaş adına müthiş başladı. Siyah-Beyazlılar Anadolu Efes’e kolay sayı şansı tanımadı. Kartal, Broekhoff ve Perkins’in sayılarıyla 10 sayı farkla 61-51’le 3. periyodu önde bitirdi. Son çeyrek ise maçın çözülme süreci oldu. İki takımın da girmeyen sayıları ve katı savunması nedeniyle toplamda 16 sayı çıktı, Beşiktaş maçı 71-57 kazanarak üst üste 7. galibiyetini aldı. Beşiktaş bu zaferle, ligin 15. haftasında galibiyet sayısını 10’a yükselterek 6. sıraya çıktı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst