gittigidiyor

800 TL’lik kablosuz kulaklığın fiyatı 240 TL

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
lenovo-xi9m-cover-UHFR_cover.jpg.webp



Artık kablosuz kulaklıkların trend olduğunu söyleyebiliriz. Zira şimdilerde telefonların kutusundan kablolu kulaklık bile çıkmıyor. Hal böyle olunca kullanıcıların talebi de kablosuz kulaklıklardan yana oluyor. Söz konusu kablosuz kulaklıklar olduğunda pek çok marka ve model söz konusu.

Özellikle de e-ticaret sitelerinde yüzlerce noname marka mevcut. Bu noname markaların kulaklıkları genel itibari ile 200 300 TL bandına satılıyor. Bilindik tanıdık markaların kulaklıkları ise 500 TL ve üzeri fiyatlardan listeleniyor.

Fakat şu aralar Lenovo muazzam bir kampanyaya imzasını atmış durumda. Lenovo LP1 Livepods fiyatını 250 TL’nin de altına düşürmüş durumda. Hali hazırda bu kulaklığa 240 TL gibi muazzam bir fiyattan sahip olabilirsiniz. Öyle ki bu fiyata noname markaların kulaklıklarını bile satın almak zor.

Lenovo çıldırdı! 800 TL’lik kablosuz kulaklığın fiyatı 240 TL’ye düştü!​

Lenovo LP1 Livepods’da aktif gürültü engelleme özelliği mevcut. Kulakiçi tasarımı sayesinde dış sesleri büyük oranda kesiyor. Ayrıca sesinizin karşı tarafa kristal keskinliğinde ulaşmasını sağlayan bir teknolojiye de sahip.

Suya ve tere karşı dayanıklı bir yapıda karşımıza çıkan Lenovo LP1 Livepods şu anda bu fiyatlara satın alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık gibi görünüyor. Dilerseniz bu ürünün indirimli satın alma sayfasına buradan göz atabilirsiniz. Dip not olarak belirtelim. Ürün stoklarla sınırlı. Dolayısıyla stoklar bittiğinde fiyatlar da artabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst