gittigidiyor

8000 SERİSİ CİHAZLARDA ÇİFT RADYOLARI DİNLEME VE BAZI TV KANALLARININ SES Problemi:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI:



8000 SERİSİ CİHAZLARDA ÇİFT RADYOLARI DİNLEME VE BAZI TV KANALLARININ SES Problemi:



Dostlar, 8000 serisi cihazlarda bazı kanallarda oynayan görüntünün sesi yerine sinyal sesi (Türksatta MesajTV) yahut farklı bir yayın sesi olabiliyor.
Bu durumda ne yapılmalı????
Öncelikle cihazlarda radyo modu olduğu gibi direk kanal görüntüsü üzerinden yayın yapan radyoları da dinleme özelliği var.Bunun için
Kumanda üzerindeki audio tuşuna bastığınızda sağ üst köşede açılan menüden stero-left-rıgt ayrımını sağ-sol ok tuşlarla/ aynı frekanstan yayın yapan radyo yayın ayrımını sol-sağ ok tuşları ile , yayın üzerindeki radyoları dinlemek ve kanal sesi yerine duyulan farklı sesleri düzeltmek için yukarı-aşağı ok tuşlarını kullanıyoruz.


8000 serisi arıza notları çalışmasında cypriot24 dostumun çalışmasından alıntı yapılmıştır. Çalışması ve mesajı için kendisine teşekkürler......
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst