gittigidiyor

8'li disec bağlantısı

hurzati

Aktif Üye
digimy usta kamasonic 1512 de 8 li disec bağlantısı nasıl oluyor.

hamza1977

Aktif Üye
ben dm 800 pvr kolan sim 3 cihazımda yazlıkta kullanıyordum dayzek bölümündeki 1.1
1 den 8 kadar secenek çıkıyor birde normal dayzek 1.0 diye geçiyor yazlıkta 5 uydu izliyorum ben şu an ist dayım

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Hamza ustanın anlattığı gibi d1.0 bölümünü 1.1 yaparak kullanabilirsiniz...daha önce hiç denemedim ama başkabir bölümde yok zaten

hamza1977

Aktif Üye
ben yazlıkta kullanıyorum ht 1300 cihazımda sorun olmuyor cihazımı degiştirdim ben yumatunun smart cihazım ve hiremco works cihazım var şu an için dm 800 cihazım takili tv de yazlıkta olsaydım resim ekleme yapabilirdim foruma bende

hurzati

Aktif Üye
teşekkürler arkadaşlar.
hic dikkat etmemiştim.disec modunu 1.1 yapınca 16 kadar secenek var.
bir kaçtane daha uydu eklemek istiyorum

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.