gittigidiyor

AA Oyunu İndir Eğlenceli Beceri Oyunu!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
AA Oyunu İndir Eğlenceli Beceri Oyunu!

Tüm mobil platformda yer alan son zamanların en çılgın oyunu aa!

maxresdefault(4).jpg

Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aa oyun çılgınlığı tam anlamıyla devam ediyor. Müptelası olabileceğiniz cinsten bir oyun olup sabır gerektiriyor.
Oyun zorlu bölümlerden oluşuyor. Hatta öyle ki sosya medya hesaplarınızda elde ettiğiniz skorları paylaşmaya başlıyorsunuz. İlk bakışta gayet basit bu ne ki dediğimiz bir oyun ama basit olup ancak bu kadar zor olabilirdi. Sayıları dönen platforma yerleştirmekte ne var ki?
Android için aa oyunu indirmek için buraya TIKLAYINIZ.

iPhone ve iPad için aa oyunu indirmek için buraya TIKLAYINIZ.

Windows Phone için aa oyunu indirmek için buraya TIKLAYINIZ.

aa oyunu nasıl oynanır?
aa oyununu cihazınıza yükleyip açtığınız zaman karşınızda dönen bir platform çıkacak. Ardından bu platforma yerleştirmek üzere alttan sayılar gelmeye başlayacak. Elinizde bulunan sayıları platforma yerleştirmeniz gerekiyor. Böylelikle yeni bölümlere geçebiliyorsunuz. Eğer sabırlı değilseniz zorlu bölümler için para veriyorsunuz. Ancak bölümleri kendi emeğinizle o heyecanla geçmek ayrı bir olay. Oyundan cidden keyif almak istiyorsanız paranıdı değil becerinizi ortaya koyun.
Eğer sizde bu eğlenceli ve zorlu oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki güvenli bağlantılardan Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemleri için oyun mağazasına ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst