gittigidiyor

ACE,Seko IPTV'nin kapatıldığını duyurdu...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sinema ve platform yayıncılığının aktif yasal ekosistemini korumaya ve dijital korsanlıkla mücadele platformu (ACE) Seko IPTV yi,telifle korunmuş içerikleri yasa dışı İllegal bir şekilde bayilik sistemi ile dağıtmak ve yaymak suçundan (bayilik)yayınları durdurulup kapanmıştır....Bu Türkiye de ki IPTV yayınları için bir ilk teşkil etmiştir....

.
Seko IPTV adlı işletmecinin İstanbul‘da korsan yayıncılık faaliyetleri gerçekleştirdiği tespit edildikten sonra ACE harekete geçti ve işletmeci işbirliğine giderek ilgili hizmetlerin tamamını kapattı.

Şu anda Seko TV ile bağlantılı tüm alan adları ACE’ye aktarılmış durumda ve bu adresler, ACE web sitesinin “Yasal Olarak İzle” bölümüne yönlendirildi.

Telif hakları ihlali ve korsan dijital yayınlar, yerli ve yabancı sinema sektörüne ve işletmecilerine zarar vermenin yanı sıra yaratıcılığın da önünü tıkıyor. Ayrıca prodüksiyonda emeği geçen tüm sektör çalışanlarının geleceklerini de tehdit ediyor.

Ayrıca, ACE üyelerinin uğradığı maddi kayıplar hem yeni yatırımları yavaşlatıyor hem de devletlerin vergi kaybına uğramasına neden oluyor.

sdn..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst