gittigidiyor

Acer Switch Alpha 12 Surface’in tahtına göz dikiyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft Surface şu sıralar hibrit Windows bilgisayarlar içinde gözde konumunda ve yeni bir segmentin de öncüsü olma özelliğini taşıyor. Acer da bu pastadan pay kapmak istiyor ve bunun için Switch Alpha 12 modelini çıkarıyor. Bu ürün dünyanın altıncı nesil Intel Core i işlemci barındıran, aynı zamanda fan içermeyen ilk 2’si 1 arada bilgisayarı olma özelliğini taşıyor.
Acer’ın LiquidLoop olarak adlandırdığı, kapalı devre likit soğutma sistemi sayesinde fansız tasarım hayata geçiyor. İşlemci kısıtlanmadıktan sonra ısı üretiminin olması kaçınılmaz, ancak Switch Alpha 12’de sistem tarafından üretilen ısı soğutma sistemindeki sıvıyı tetikliyor. Sonuç olarak hem güçlü hem de sessiz bir makine kullanımı mümkün olacak.
Bunun dışında Acer Switch Alpha 12 bir 2’si 1 arada bilgisayardan beklenenleri sunuyor. İnce ve 12 inç ekranlı bu cihazın Surface’in hareket alanında dolaşmayı planladığı açık şekilde görülüyor. Bu arada Switch Alpha 12’de klavye aksesuarı da kutudan çıkıyor, bu açıdan Surface’e de fark atmış oluyor.
Acer, Switch Alpha 12’nin Intel Core i3U işlemcili modelini 699 avrodan başlayan fiyat etiketiyle mayıs ayından itibaren Avrupa’da piyasada bulmak mümkün olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst