gittigidiyor

Açıktan atama ile yapılan memur alım ilanlarını takip Uygulamas

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1485765608_aciktan-atama-takip.jpg

Açıktan Atama Takip Apk indir
Açıktan atama sistemi ile memur alımı yapan yerlerin ilanlarını artık tek tek araştırmanıza gerek yok. Açıktan atama takip uygulaması ile tüm ilanları tek bir uygulama içinde kolayca görebileceksiniz. Aynı zamanda lise, ön lisans ve lisans memur alımlarını tüm detaylarıyla yine buradan takip edebilirsiniz.

Uygulamada İŞKUR ilanları, engelli iş ilanları ve çok daha fazlası da yer alıyor. Bu uygulama sayesinde en güncel memur iş ilanları, başvuru tarihleri, memur başvuru şartları gibi önemli detaylara da ulaşacaksınız. Kategori sistemi sayesinde kendi alanınızla ilgili ilanları listeleyerek detaylı iş araması yapabilirsiniz.

Uygulamayı tablet ve akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak rahatlıkla indirebilirsiniz. Bu uygulama sisteminde sizden herhangi bir ek ücret talep edilmemektedir. Yeni ilanlar yayınlandığında da yine ücretsiz olarak akıllı telefon ya da tabletlerinize bildirim gelecek. Bu sayede tüm ilanlardan anında haberdar olabileceksiniz. Hemşireler için sözleşmeli işler, şehirlere göre icra kâtipleri, uzman ve uzman yardımcısı başvurusu gibi farklı kategoriler uygulamada yer alıyor. Aynı zamanda gazete manşetleri de uygulama içerisinde yer alan özellikler arasında geliyor.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst