gittigidiyor

Acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekss

Aktif Üye
Katılım
31 Ağu 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
BAYRAKLI
Merhaba forum sahibleri paylasımlarınıza baktım dikkatiimi cekti hepsi yararlı yazılımlar . ben size bir sey danısacağım..bende aciko mini hd uydu alıcısı var . trt hd acılmıyor son 2 haftadır biss kodu falan her sey normal durumdaydı. kanalı sildim yenil tp ekleyerek yeniden ekledim frekansını. kanallar geldi ama mac yayını sırasında yine sifreye girdi ve biss 1000000000000 girdiğimde acılmıyor
. Uydu alıcısını burda bi uyducuya götürdüm o da baya bi uğrastı yeni key falan yükledi aciko nun kendi sayfasından indirdiği kanal yine acılmadı normal yayındayken acıyor mac sırasında kapatıyor bende denedim key i buldum flastan güncelledim ama olmuyor servisine götürmeniz gerekli diyor uyducu onunla uğrasacak zamanım da yok burdan yardım edebilr misiniz nasıl acarım ben bunu ne bozulmustur ki acılmıyor ?
 

memoli1478

Yönetici
Administrator
Katılım
8 Kas 2011
Mesajlar
3,224
Tepkime puanı
2,092
Puanları
113
Yaş
43
Konum
syria
bunlarda emu aktif veya pasif olayı olabilir onları incelemek gerekiyor
yanlışlıkla kapatmış olabilirsin
 

tarkan1444

Vip Üye
Katılım
29 Mar 2012
Mesajlar
253
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Konum
istanbul
keyin girili olduğu yerede frekans yazıyorsa frekansıda kontrol et bazı recevierlerde kanal ismide birebir aynı olması gerekiyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst