gittigidiyor

Active Data Studio 8.0.2.0 Bootable Veri Kurtarma Programı | Full İndir | Tek Link

bysamre

Aktif Üye
Katılım
12 Ocak 2014
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Ankara
1391029260_1390850906_1.jpg


Active Data Studio 8.0.2.0 Bootable Program ile bilgisayarınızı yeniden başlatarak içerisindeki dosyaları görüntüleyebilirsiniz. Mesela diyelim ki bilgisayarınız çöktü ve açılışta masaüstüne erişemiyorsunuz, bilgisayarda c dizininde sizin için önemli dosyalar var ve siz bu dosyalara erişip kurtarmanız gerekiyor. İşte bu durumda Active Data Studio 8.0.2.0 Bootable Program ile bilgisayarınızı yedinden başlatarak, çökmüş dahi olsa içerisindeki her türlü dosyayı görüntüleyerek farklı bir diske atabilirsiniz. Tabi bunun için önce programı bir dvd veya cd ye yazdırmanız gerekebilir. Active Data Studio (Live CD) hem masaüstü hem DOS uygulamalarına sahip canlı CD uygulamasıdır. İster DOS ortamında ister Windows ortamında açılış yapabilir Windows hatalarını düzeltmeden veri kurtarmaya sistem yedeğini almaya kadar birçok işlemi bu ortamdan yürütebilirsiniz. Active Data Studio 8.0.2.0 Bootable Programına veri kurtarma programı da diyebiliriz.

Program Özellikleri:
Yeni! En son: Active @ Disk Image 5.3 Active @ KillDisk 7.0 Active @ Disk Editor 2.1
Yeni! Şimdi Boot Disk Creator şifre korumalı önyükleme diskleri oluşturabilir ve Ağ Ayarları önceden yapılandırabilir (Statik IP, vb.)
Yeni! Disk Utilities Boot: Sanal Klavye eklendi; 3 Games Eklenme; FilePreview bileşeni (Partition & File Recovery için) eklendi
Çift önyükleme işlevselliği (DOS + Windows)
Yeni Boot Disk Creator arayüzü ve ek özellikler
Dosyaları optimizasyonu için Disk Birleştiricisi
Yeni aktivasyon işlemi yükleme gerektirmeyen
Dosya yönetimi – Tarama dizinler, arama, kopyalama ve taşıma dosyaları ve klasörleri
Veri yedekleme ve kurtarma amaçlı veri CD / DVD yazma
Ek sürücü-the-fly yükleme, ya da önceden yapılandırılmış dizinleri
Olmayan önyüklenebilir PC tam erişim
TCP / IP, ağ yapılandırıcısı üzerinden Ağ erişimi dahildir


1391029362_vcgpynylgfuupoqfe5dbzptr7axcozfj.jpg


İndirmek İçin Tıkla
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst