gittigidiyor

Acun Ilıcalı Pelkas'ı açıkladı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Premier Lig hedefiyle yola çıkan Hull City, şu ana kadar 13 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Championship ekibinde en az iki ismin daha takıma kazandırılması beklenirken kulübün sahibi Acun Ilıcalı, transfer çalışmaları hakkında konuştu.

İngiliz ekibinin son transferi Fenerbahçe'den oldu. Dimitrios Pelkas sağlık kontrolü ve resmi sözleşme için ülkeye gitti.


Transfer planlamasındaki son durum hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Son transferleri bitirmek için 24 saat çalışıyoruz. Dimitrios Pelkas QPR maçında benimle olacak ve Pazar Sheffield United'a karşı oynamasını bekliyorum. Bir transfer hedefimiz daha var ve taraftarlarımıza son sürprizimiz olacak. Taraftarlar şimdiye kadarki en iyi transfer dönemi olduğunu söylüyorlar. Bu benim değil, taraftarlarımızın söylemi. Onlara katıldığımı söylemeliyim, bu doğru." dedi.

Hull City ligde rekabetçi bir konuma yükselmek Jean Michael Seri, Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh, Oscar Estupinan, Nathan Baxter, Tobias Figueiredo ve Benjamin Tetteh'i kadrosuna kattı.

Şota Arvaladze'nin takımı ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle Reading(12) ve Sheffield United'ın(11) arkasında üçüncü sırada yer alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst