gittigidiyor

ADATA SD600 harici 3D NAND SSD duyuruldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
adata-sd600-3d-nand-ssd-01.jpg

ADATA Technology, yepyeni ürünü SD600 harici SSD’yi duyurdu. Üst kalite 3D TLC NAND kullanan sürücü, 256 GB ve 512 GB kapasite seçenekleriyle performans ve kapasite anlamında başarılı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
ADATA SD600 harici 3D NAND SSD teknik özellikleri

ADATA tarafından sunulan SD600 harici 3D NAND SSD, 440 MB/s okuma ve 430 MB/s yazma hızlarına ulaşabiliyor. Geleneksel sabit disklere göre 4 kat daha hızlı olan SD600 yükleme sürelerini kısaltıyor ve oyun ile uygulamalarda akıcı bir performans gösteriyor.
3D TLC NANAD flaş mimarisi sayesinde artan yoğunluk, verimlilik ve uzun ömür elde edilirken 256 GB ile 512 GB kapasite seçenekleri sunuluyor. Performans sağlayan DRAM bellek ve SLC önbellek entegrasyonu sayesinde en ağır yüklerde ve büyük dosyalarda bile SD600 performansın ödün vermiyor.


adata-sd600-3d-nand-ssd-02.jpg

Stil ve sportif olan tasarımıyla da dikkat çeken ADATA SD600 harici 3D NAND SSD, sadece 90 gram ağırlığında. Yani en hafif harici sabit disklerin bile yarısı kadar. Darbe dayanıklı materyallerden üretilen ve kolaylıkla cepte ya da çantada taşınabileceği belirtilen SSD, sürücü yükleme ihtiyacı olamadan USB 3.1 bağlantısı üzerinden kolayca bağlanılabiliyor. Ürünün Windows masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, Xbox One, PS4 ve Android uyumlu olduğunu da belirtelim.
ADATA SD600 harici 3D NAND SSD için çıkış tarihi ve fiyat bilgisi henüz açıklanmamış durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst