gittigidiyor

Adebayor Süper Lig'de

zarali58

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2011
Mesajlar
1,195
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
sivas
[h=2]Adebayor Süper Lig'de[/h][h=6]Medipol Başakşehir, her transfer döneminde Türkiye'deki kulüplerle adı geçen Adebayor ile el sıkıştı.[/h]
130418.jpg


Ara transfer döneminde hız kesmeyen Medipol Başakşehir son imza gününü iyi değerlendirdi. Turuncu Lacivertli kulüp, her transfer döneminde Türkiye'deki kulüplerle adı geçen Adebayor ile el sıkıştı.

Togolu yıldız sonunda Süper Lig'de


Medipol Başakşehir, transferin son gününde Togo'lu forvet Emmanuel Adebayor ile anlaştı.
Kariyeri boyunca Premier Lig'de Arsenal, Manchester City ve Tottenham formalarını giyen Adebayor, son olarak geçen sezon Crystal Palace'ın formasını terletti.


ade(1).jpg


Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki futbolcu bu sezon herhangi bir takımın formasını giymedi.

Ligi ilk yarıda namağlup lider tamamlayan Medipol Başakşehir ara transfer döneminde İrfan Can Kahveci, Egemen Korkmaz ve Junior Caiçara gibi yıldızları kadrosuna katmıştı.
 

hurzati

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
424
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
usak
turk menecer beşiktaşa satamadı.bu sezon hiçbir takımda oynayamayan bir oyuncuyu ne diye alırlar bilmiyorum.
 

dragon22

Aktif Üye
Katılım
10 Şub 2015
Mesajlar
199
Tepkime puanı
51
Puanları
28
Konum
merkez
sgk'ya emekli dilekçesini vermezden önceki son prosedür olarak türkiye ziyareti yabancı futbolcuların tercihi oluyor...ADAbayor ingiltere gibi bir ada ülkesinden diğer ada ülkesi türkiyeye geliyor...bakalım ADA çocugu neler yapacak diger adada...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst