gittigidiyor

[ADSL] “AirBar” ile Bilgisayarınızı Dokunmatik Ekrana Dönüştürün

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images




Dokunmatik olmayan dizüstü bilgisayar için AirBar adı verilen bir çözüm üretildi. İsveçli bir şirket olan Neonode Inc. tarafından üretilen bu cihaz, sıradan bir dizüstü bilgisayarı tam teşekküllü bir dokunmatik ekranlı cihaza dönüştürecek kadar yetenekli.

Dokunmatik olmayan cihazlar, Optik Etkileşim Algılama Teknolojisi’nde uzmanlığa sahip olan Neonode Inc. tarafından geliştirilen bu müthiş alet sayesinde, varlıklarını rahatlıkla algılayabilir.
Sensör, Neonode Inc. tarafından geliştirilen ve patenti alınan zForce Air ™ teknolojisini kullanır ve dizüstü bilgisayarınızın alt çerçevesindeki yerini, kendini manyetik olarak ekleyerek bulur. Ardından dizüstü bilgisayarınızın ekranında görünmez ışık dalgaları yayar ve bu da AirBar‘ın kullanıcı ve dizüstü bilgisayar ekranı arasındaki etkileşimi anlamasına yardımcı olur.
AirBar ile eldiven, fırça, çubuk vb. işleçlerle gibi ekranı kontrol altına alabiliyorsunuz.

Dokunmatik olmayan bir PC‘nin, saniyeler içinde dokunmatik bir interaktif cihaz olduğunu düşünün. Sensörümüz, yeni sürücüler veya uzun talimatlar yüklemeyi gerektirmez. Kullanıcı sadece AirBar‘a bağlanır ve daha sonra ekranla etkileşime girmeye başlar.

Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 yüklü PC’lerde kullanımı sağlanacak, 15.6 inç görünüme kavuşacak.
Mac PC’ler kullanım için geliştirme çalışmalarının sürdüğü söylenmekte.


images


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst