gittigidiyor

[ADSL] AirTies Air 6271 Modem Kurulumu ve Kablosuz Ayarlar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images






  • AirTies Air 6271 modem kurulumu yapmak için öncelikle, modem ve bilgisayar kablo bağlantılarını doğru bir şekilde yaptığımızdan emin olduktan sonra bilgisayarımızdan bir internet tarayıcısı açıyoruz.
  • Açmış olduğumuz tarayıcımızın adres çubuğuna 192.168.2.1 yazıp Enter tuşuna basıyoruz.





Şifre sayfası gelecektir. Şifre kutucuğunu boş bırakarak Tamam butonuna tıklıyoruz.



Bu ekranı geçtikten sonra modem arayüzüne giriş sağlamış oluyoruz. Modem arayüzünde sol kısımda menülerden İnternet → İnternet Ayarları menülerine tıklıyoruz.






  • Açılacak olan ekranda, servis sağlayıcımızdan almış olduğumuz ADSL kullanıcı adı ve şifre bilgilerimizi yazıyoruz. Yine bu kısımda VPI : 8, VCI : 35 olacak şekilde düzenleyip Kaydet butonuna tıklıyoruz.







Modemimizin kablosuz ağ ayarlarını yapmak için sol kısımda bulunan menülerden Kablosuz → Kablosuz Ağ Ayarları menülerine tıklıyoruz.



Bu ekranda bulunan Kablosuz Ağ Adı ( SSID ) yazan kısma bir kablosuz ağ ismi belirliyoruz. Güvenlik türü olarak WPA2 seçeneğini seçip, Parola kısmına en az sekiz karakter ve Türkçe karakter kullanmadan bir kablosuz ağ şifresi belirleyip Kaydet butonuna tıklıyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst